Arama sonuçlarınız

1. P

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

Sanki piyasa şartlarına göre bürstner fiyatı adria ya göre daha uygun gibi görünüyor, tabi buda bir benim naçizane acemi görüşüm :)

2. P

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Merhabalar, yeni karavan alacaklar için buzdolabınızı mutlaka 12v almanızı tavsiye ederim. Ben ocak 2020 de erba 5.25 aldım buzdolabı 220 ile çalışıyordu, karavanımda 2 adet monokristal panel 100 lük 2 adet jel akü ve 1200 lük invertör var. Buna rağmen 220 için invertör kullanıldığında acayip...
  3. P

Gerçekten merakla bekliyoruz :)

4. P

Teşekkür ederim, kantara sokacağım bu hafta bakalım kaç kg gelecek bende çok merak ediyorum
  5. P

Merhabalar, bende 5.25 erba karavanımı 18 Ocak’ta teslim aldım, 21 Ocak’ta annem, babam ve 2 çocuğumla beraber Abant’a gitmeye karar verdik, karavanım tam donanımlı olması sebebi ile sanırım 1500 kg civarında (Otomatik Uydu, Güneş Paneli, Macertörlü WC, Şofben, Webasto, Klima) aracım Jeep...

6. P

Yanlış olmuş aynen:) Teşekkür ederim

7. P

Satıcı firma invertör aynı zamanda karavanınızı şarj ediyor dedi ama 3 gündür takılı olmasına rağmen şarj edemedim. Ayrı bir akü şarj cihazı mı almam gerekli? Ayrıca karavanımı elektriğe bağladığımda prizleri invertörden sökerek ana şebeke hattına takmaktayım, invertörüde şarj olması amaçlı açık...
  8. P

Merhabalar, Yeni karavanımı teslim aldım ve şarj olayını çözmeye çalışmama rağmen kafam pek basmadı yardımınızı rica ederim. Karavanımda 2 adet 100 amper jel akü, 1200 lük invertör ve güneş panelleri var. Karavanımı kamp alanına çektiğimde akülerimin dolduğundan pek emin değilim. İnvertör aynı...
  9. P

Merhabalar, Muayene her yıl, ruhsatımı şimdi aldım ve Q2 Belgesi Yük Nakli-Hususi yazıyor, bilgilerinize

10. P

Çekme Karavan ile yolda seyir sırasında sabit donanımlar hariç su deposu en fazla 30-40 litre, yastık çarşaf yorgan, mutfakta minimum hafif ekipman olmalı. Diğer tüm masa sandalye çadır ve ekstra ağır malzemeler çeken araçta taşınmalı, alışveriş ile su ilavesi konaklama yerine yakın yerden...

11. P

Merhabalar, Sürekli avrupa karavan satan firmaların sitelerine baktığımda Avrupa ile yerli markalar arasında gerçekten ciddi fiyat farkı var, bu sebepten yerli 5.25 aldım ve güneş paneli invertör, webasto, maceratörlü wc, neta mta uydu anteni, 10 lt şofben, klima ekletmeme rağmen Avrupa’nın en...
  12. P

Merhabalar, teşekkür ederim, önümüzdeki hafta cumartesi günü teslim alacağım, son haftam :smiley:

13. P

Merhabalar, bende aranıza yeni katıldım, bu ay Erba firmasından 5.25 karavan almaya karar verdim ve Ocak ayında teslim edilecek. Karavanımı heyecanla bekliyorum:) Bu arada bende Ömerli köylüyüm. Karavanımı aldıktan sonra bol bol görüşmek dileğiyle

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
merceuriii

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri