Arama sonuçlarınız

1. B-Devi

Wolksvagen T4 Campervan Yapımı

Maşallah. İyi gidiyor :smiley:

2. B-Devi

X5 E53 Ön Kaput

Kükrüyo mubarek :)
  3. B-Devi

Antalya Sivridağ Zirvesi Teknik Tırmanışı

Hocam tekrar altını çizeyim küstahlık etmek istemem. Bir yanlışımız varsa doğrusunu öğreneyim istiyorum :) Google maps aracılığıyla bir screenshot aldım ve paint ile bazı işaretlemeler yaptım. Kendi gezilerimde gördüğüm manzaralardan yola çıkarak işaretliyorum. Benim için inecleyebilirseniz...

4. B-Devi

1000 Kmlik Bisiklet Turu Icin Hazirliklar Basladi

Nedir son durum? Tura çıkma imkanınız oldu mu acaba?
  5. B-Devi

Antalya Olympos

Maalesef bazı şeyleri değiştiremiyorsunuz. Gerçekten çok üzücü. Ama zamanla herşey düzeliyor, yeter ki yanan bölgelere otel vs tesis açılmasın. Gerçi onlar yangın değil, kundaklama :mad: Olympos'ta orman yangını Adrasan'da 150 hektar kül oldu, geriye bu görüntüler kaldı

6. B-Devi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Adım Erhan. 35 yaşındayım, Antalya Konyaaltı'ndayım. Aslında 2 senedir buradayım ama çıkmadığım doruk, gezmediğim mecra kalmadı :smiley: Hayatımın altın çağını yaşıyorum sanki, çünkü dünyanın en güzel yerindeyim. İstanbul'un stresinden sonra Antalya ömrüme en az 10 sene kattı. Keşke...

7. B-Devi

Antalya Sivridağ Zirvesi Teknik Tırmanışı

Hocam Küstahlık etmek istemem ama çıktığınız yer Sivridağ değil. Sivridağ 2. videonun 47. saniyesinde arkadaş çubuk ile selfie çekerken arkasında görünen dağ. Siz Hisarçandır Dastaratacağı Dağı'na çıkmışsınız. Sivridağ Çağlarca tarafında ve bu iki dağ karşı karşıyalar. Böyle bir mesaj yazmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri