Arama sonuçlarınız

1. M

Grand Cherokee'nin İşletme Maliyetinden Korkmalı mıyım?

Ynt: Grand Cherokee'nin İşletme Maliyetinden Korkmalı mıyım? Affınıza sığınarak yazıyorum Ergun Bey, umarım sizi kırmam. Birilerinin Güzin Ablası varsa benim de koskoca Ergun Abim var. ;D Arkadaşlar aramızda kalsın bu arada Ergun Abiye psikolojik baskı yapıyorum. ;)

2. M

Ynt: Grand Cherokee'nin İşletme Maliyetinden Korkmalı mıyım? Lütfen jeepsizliğimi yüzüme vurmayın Özgür Bey ;D
  3. M

Ynt: Grand Cherokee'nin İşletme Maliyetinden Korkmalı mıyım? Lütfen Ergun Bey, Artık yanlızlık canıma tak etti!!!

4. M

Ynt: Grand Cherokee'nin İşletme Maliyetinden Korkmalı mıyım? Alpaslan Bey, Açıklamalarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. Aslında almayı düşündüğüm aracın 12-16 yaş aralığında olduğunu düşünürsek muhakkak ki bir takım muhtemel sorunlar beni bekliyor ve o sorunları göğüsleyecek kadar...
  5. M

Grand Cherokee Arıyorum. ( 1996-1998 )

Ynt: Grand Cherokee Arıyorum. ( 1996-1998 ) Ateş Bey önerileriniz için teşekkür ederim. O halde aracın yaşından fedakarlık yapıp 1993 modele kadar inebilirim. Gerçi sadece yaştan fedakarlık yapmıyorum site üzerinden öğrendiklerim kadarıyla ama yine de sorunsuz bir Grand Cherokee sahibi olmak...

6. M

Satılık Grandcheeroke 1993 Model 5,2 Limited (SATILDI)

Ynt: Satılık Grandcheeroke 1993 Model 5,2 Limited (SATILDI) Selamlar, Arkadaşınız resimleri göndermedi sanırım. Eğer arkadaşınıza ulaşırda resimleri siteye ekleyebilirseniz ve bahsettiğiniz kadar temiz ise görüşmelere başlayabiliriz. ;)

7. M

Grand Cherokee Arıyorum. ( 1996-1998 )

Selamlar, 1996 ve 1998 arası temiz bir grand cherokee arıyorum. Beyaz renk ilk tercihimdir. Fakat tabiki temiz olduktan sonra renk çok önemsenmeyecektir. 18000 tl üst limit sonrasında sürpriz birtakım bakımlar için 2500 ayırdım. Eğer gerçekten çok temiz olursa toplam 20.500 'e çıkabilirim. Bu...
  8. M

Temiz Grand Cherokee ZJ - SATILDI

Ynt: Temiz Grand Cherokee ZJ - SATILDI Barış Bey, Araç duruyor mu?
  9. M

Ynt: Grand Cherokee'nin İşletme Maliyetinden Korkmalı mıyım? Aslında İzmir de 1997 model 130 bin km. bir GC buldum. Fakat kime gösterebilirim. Aracın sahibi temizliği konusunda çok iddaalı fakat anlayan bir ustaya göstermek gerekiyor. Ergun bey, aslında temiz olduğuna emin olduğum bir GC bulsam...

10. M

Merhabalar, Uzun zamandır grand cherokee almayı istiyor ve bu doğrultuda araştırma yapıyorum. İnternet üzerinden mail yoluyla görüştüğüm birkaç grand cherokee sahibi- satıcısı araçlarının, her cherokee de olduğu gibi ön takım sorunlarından bahsediyor. Bir türlü ön takım sorunları...

11. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese Selamlar, Mustafa ben, özel bir şirkette muhasebecilik yapıyorum. Doğa sporları ile ilgileniyorum. Maalesef tüm korkularıma rağmen cherokee sevdasından kurtulamıyorum. Öneri ve uyarılarınız doğrultusunda g.cherokee sahibi olmak istiyorum Yardımlarınıza...
  12. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese Selam, Mustafa ben, doğa sporları ve deniz tutkunuyum. Zorlu doğa koşullarında kolay adaptasyon için body yapıyorum hehheee. Asıl mesleğim muhasebe. Yurtdışından ( ebay aracılığı ile) cherokee nizin her türlü parçasını getirtebilmenize yardımcı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri