Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar. Hakikaten pandemi ile birlikte burayı ihmal ettik. Arşivdeki fotoğrafları bir kaç güne toparlayayım. Buradan paylaşırım inşallah. Karavanımız bitti çok şükür. Zaman zaman haftasonları dahil kaçamak yapıyoruz kıra bayıra.. Görüşmek üzere.
Bu ısıtıcıdan bende aldım. Ancak dün mazotu bittiği için mazot koydum. Daha sonra E-03 hatası verip duruyor. Bu güne kadar ara sıra veriyordu aynı hatayı. Aracı çalıştırıp ısıtıcıyı açarsam devreye giriyordu. Hata vermiyordu. Şimdi ise ne yaptıysam E-03 hatasını geçemiyorum. Karşılaşan var mı bu...
Evet, doğrudan boya üzerine, DYSON diye bir malzeme ile yapıştırdım. Çok kullanışlı bir yapıştırırıcı/ sızdırmazlık için çok fonksiyonlu kullanılıyor. Şu ana kadar belki 20 tüp kullandım.
Arkadaşlar lexron marka olan 3kva lık 2400 w lık akıllı 24 v invertör kurulu. Panelleri paralel yada seri bağlamanın avantaj ve dezavantajı nedir.? aldığım cihazın linki : https://urun.n11.com/ups-ve-guc-kaynagi/3kva-3000va-2400w-watt-24-volt-tam-sinus-akilli-invertor-P345914463
Bu cihazdan...
Ben pis su depolarını yaptırdım ve aracın altına montajını tamamladık. Temiz su için yatak altında belirlediğim alana uygun depo arıyorum. Sırada duş teknesinin depoya bağlanması ve mutfak banyo su tesisatı var.
Pis su Depolar sacdan yamaya karar verdim. Temiz su için yatak altına depo araştırıyorum. Pis depolar araç altına. Depoları 2 li olarak sadece mutfak ve duş için kullanacağım. 2 depoya bağlantı atıp birleştireceğim, kapasite artıracağım.
Haklısınız, bende aynı fikirdeyim. Tam sinüs akıllı aldık. Akıllı ya, dedik 220 verdiği gibi 12 de verir dedim ancak 12 v vermiyormuş. Sistem 24 v. 12 yi kalıcı olarak, enerji israf etmeden nasıl çözerim araştırıyorum.
Du
duş teknesini kestim, tekere gelen kısmı. Tuvalet kasetli olacak. Elektrik tesisatı gerçekten sıkıntılı. 50 metre spiral kanal kullandım. Aracın şöfor üstünü kumanda merkezi yapacağım. Tüm kablo uçları oraya çektim.
Güneş panellerini 3 x 165 w panel 1300 TL + 10 mm kablo 20 metre( 10+ 10 ) 150 TL - 3kw akıllık tam sinüs invertör 1400 TL + 2 x 100 amper solar akü 1500 TL ve bağlantı profili ve elemanları 300 TL + panelleri paralel bağlantı kablosu vs yaklaşık 4700 TL yi bulmuştur. Bu konuda 6000 TL den...
Aracın koltuklarını söktük, Tavandaki eski havalandırma camını değiştirdik. Çevresi çürümüş tü, bir numara büyüğünü taktık. Çürük yerleri kesip çıkardık. Banyonun olduğu yere küçük havalandırma penceresi açtık. güneş panellerini uzun bir araştırmadan sonra Pttavm den sistemin tüm parçalarını...
Arkadaşlar Merhaba. Uzun zamandır buradan takip ediyorum. Ve sonunda bende dönüşüme başladım. Mercedes Sprinter 2002 model 413 CDI çift teker. Neden Mercedes derseniz, Olmuşken Mercedes olsun dedik. Şu an elektrik döşendi, Güneş panelleri takıldı, Tente yapıldı. Duş teknesi de tamam. Sırada...