Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bir dil bilmezin gezi notlari bütün bölümleri okudum çok güzel bir anlatım olmuş emeğinize sağlık. Bende eşim ve 2 kızım ile aracımla hamburg a gitmek istiyorum. Yeşil pasaportum var. Geçtiğiniz ülkelerde yeşil pasaport için herhangibir vize aranıyormu. Sadece vizesiz yeşil pasaport...
Mrb.. bende eşim ve 2 kızım ile gitmiş oldugunuz güzargahtan 2019 temmuz veya agustos ayında aracimizla hamburg ve amsterdama gitmek istiyoruz. İlk yurd dışı deneyimimiz olacak. Yeşil pasaport ile bu saydiğınız ulkelerden vizesiz karayolu ile geçebilirmiyim. Malum hamburg 3000 km. Nerede ailecek...
Mrb.. bende eşim ve 2 kızım ile gitmiş oldugunuz güzargahtan 2019 temmuz veya agustos ayında aracimizla hamburg ve amsterdama gitmek istiyoruz. İlk yurd dışı deneyimimiz olacak. Yeşil pasaport ile bu saydiğınız ulkelerden vizesiz karayolu ile geçebilirmiyim. Malum hamburg 3000 km. Nerede ailecek...