Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar herkese, bir tutku dedik başladık. Çok uzatmadan konuya gireyim. 1966 Willys'imi alalı 1 ay kadar oldu, içerisinde 4 ileri şanzıman ve 1.6 Ford Taunus motor mevcut. Ufak tefek şeylerini toparladım fakat ekstra bilgi edinmek ve gerçekleştirmek istediğim şeyler var. Yardımlarınızı...
Valla şu anda dolardan dolayı piyasa çok kötü, gözü kapalı gidecek motorumu 10 gündür satamadım. Satamamdan ziyade arayıp soran bile yok, benzer ilanlara bakıyorum hala beklemedeler pazar çok durgun.Satıldığı an alanya'da ki jeep'i düşünüyorum. Hasan Kola adlı ustanın elinden geçmiş attığım...
Merhabalar herkese, nasipse 10 gün içerisinde alanya'dan bir CJ5 almayı düşünüyorum. Bu konuda acemiyim, yakınlarda bana eşlik edebilecek işin ehli birileri varsa çok sevinirim. Maddi olarakta isteklerini karşılarım yeterki alacağım aracın benim ihtiyaçlarımı karşılayacağından, yürüründen ve...