Arama sonuçlarınız

1. E

L200 Kara Duman Problemi

Baski balata degisimden sonra da baya bir kullandim. Bütün problemler ortadan kalktı yakıt hariç. 13 litre gösteriyor şehiriçi az sayılacak trafikte. Yükseltmenin lastiğin ve km in etkisi normaldir diyip kabullenmeli mi yoksa samsun serviste enjektör kontrolü mü yaptirmali?

2. E

L200 Kara Duman Problemi

Yağ filtre değişimi yapıldı. Kara duman problemi çözüldü. Hava filtresi tikaliymis. Wurthten sonra da mazot filtresi tıkanmış. Yağ filtresi temizdi ama oda değişti. Yakıtı şimdi sıfırladim 20 km kadar gezdim 10 u asfalt 10 u dik köy yolu. 13.5 lt gösteriyor suan. Kara duman problemi gitti...
  3. E

L200 Kara Duman Problemi

Baski balata siyirmis yag ve filtrelerini değiştirip baski balatayi da halledip tekrar bakicam. 250 binde araba ama performans sıkıntısı yok. Dumanda azaldı ilk zamanlara göre. Bakalım ne çıkaracak. Enjektör için samsun servise gidicem burda yokmuş bilg söküp bakariz dediler.

4. E

L200 Kara Duman Problemi

Arabada yükseltme var lastikler 265 bfg at ko2
  5. E

L200 Kara Duman Problemi

Haziran başı gibi 2011 instyle l200 aldım. Kmsi 258 binde suan. Ortalama 1500 km anca yapabildim. Araç uzun yoldan geldi sehirdisindan aldım hiç sıkıntısı yoktu yağ gibi aktı yolda. Depoyu fulleyip şehir içi kullanmaya başlayınca ilk başlarda 12 litreleri buldu ort tüketim daha sonra yarım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR