Arama sonuçlarınız

1. Işıkhan

Ciddi bir sağlık problemi yaşıyorum Halen telefonuma ulaşımım yok , özür dilerim Tekrar...

Ciddi bir sağlık problemi yaşıyorum Halen telefonuma ulaşımım yok , özür dilerim Tekrar görüşmek dileği ile Hoşçakalın

2. Işıkhan

Elin Japon U Uğraşıyorum Dediğimize Toplu Seferber Oluyor , Bizimkilerden Tık Yök

Sistem çeşitlilikleri , işleyişi ve genel durumlara acemilikten ve heyecandan kaynaklanan hataları yeni yeni anlamaya başladım . Meajların görülme sayılarına göre verilmeyen tepkilerin eklenmesi şaşırttığı için sitem e geçen bir hâl almaya başladım . Neyse ki şimdi sorunlar çözüldü , ilk kamp...
  3. Işıkhan

Istanbul Dan

Tekrar teşekkür ederim , Umarım dağcılık yapmamı gerektirecek zorunlu bir durum olmaz , Çünkü ağır bir bel fıtığı ameliyatı geçirdim , Üzerinden 8 yıl geçmesine ve iyileşememe rağmen Annemin ne olursa olsun pişmesi gerekir diyerek haftada en az 3 gün şehirden çok uzaktan toplanan yabani...

4. Işıkhan

İğneada Da Yanıma Tüfek Almam Problem Olur Mu ?

Yaşar bey , zaten aradığım cevaplar bunlar , Ben kötü niyetli , çevre kirletecek yada sağa sola ateş etmekten hoşlanarak insanların kendisini belkide en özgür hissedeceği yerde huzursuz edebileceğimi düşüncesizlik edecek birisi değilim , Bunun için fikir almaya çalışıyorum , Hayvana veya boşluk...
  5. Işıkhan

Elin Japon U Uğraşıyorum Dediğimize Toplu Seferber Oluyor , Bizimkilerden Tık Yök

Haklısınız , kendimde yazmaya çalışmayı , okumayı ve kurallarını bir zaman sonra terketmiş olsamda , Büyük hatalılar sevmediğim bir durumdur , Açık eleştiri yapmakta , gizlenmeyen davranışınız için teşekkür ederim

6. Işıkhan

Hoş karşılamanız için teşekkür ederim , Evet beklemek için zamanım olmaması , hayalini kurupta ilk kez deneyim ediyor olacak olduğum için fazla heyecanlıyım (: Zaten doğa ana , aslında kendimizi çocuk sevinç’iyle huzurlu kollarına atabileceğimiz bir yer değil mi (:

7. Işıkhan

İnsanlar birbirlerine yardımcı olmaya çalışmalı . iki tane konu açtım biride çıkıp şu yanlış yada doğru demedi veya bir öneride bulunmadı (: Burada kimsenin birşey bilmediğinimi düşünmeliyim anlamadım , Gideceğim yerde istediğiniz var mı dedim , anlaşılan birşeyi merak edende yok . Allah bilir...
  8. Işıkhan

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

Pratik düşünce (: Umarım sorun yaşamazsınız
  9. Işıkhan

Yalova Kamp Yeri Önerisi

Yalova Termal açıkları Altınova tepeleri Ayder yaylası Çalıca açıkları

10. Işıkhan

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

Merhabalar bence istanbul içerisinde 20 yıl kapalı kalmış tarihi binayı açıp fare böcek ve mikroplardan kolayca arındırabiliyorsak burasıda hayli hayli kullanıma uygun hale getirilebilir. , öncelikle kendi elinizden gelmiyorsa ilaçlama işinden anlayan birini ve bir sıvacı ayarlayın ve eğer...

11. Işıkhan

İğneada Da Yanıma Tüfek Almam Problem Olur Mu ?

Arkadaşlar öncelikle aracım av yapmak falan değil 1963 model yıllardır saklanan bir tüfeğim var , bakımları sürekli yapıldı ve yapan kişi atış yapmamı istedi ancak hiç fırsatım olmadı hemde ilk kamp ım olacağı için yanıma almak istedim , sizce çok fazla sorun tekil eder mi ? İkinci bir konu...
  12. Işıkhan

Istanbul Dan

Merhaba arkadaşlar adım Tahsin 36 yaşındayım İkinci el elektronik eşya ticareti ile uğraşıyorum , Ekolojik tarım çiftçisi olmaya adayım Dün aldığım bir kararla kendimi ayı , domuz gibi canlılara yem etmeye karar verdim (: kamp tecrübem falan olmamasına rağmen Hedefim kamp alanları değil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri