Arama sonuçlarınız

1. U

Bürstner Premio Life 430 Ts Mi Yoksa Weinsberg 390 Qd Mi? Yardım Lütfen

Merhabalar, Öncelikle umarım karavan yaşantınızı seversiniz ve uzun yıllar devam edersiniz diyeyim. Ben de kendimce önemli gördüğüm birkaç konuyu eklemek istiyorum. Büyük karavan her zaman iyi değil: (@Prok Arkadaşımız da güzel açıklamış) Karavanı ilk aldığımızda küçük seçmemizin en büyük...

2. U

Karavan İçin Voltaj Regülatörü

Merhabalar Konu pek bilinmeyen bir konu anladığım kadarıyla. Merak eden olabilir diye ben araştırdıklarımı buraya ekleyeyim. Bu başlığı açtıktan sonra yaptığımız bir kampta voltaj regülatörü olan bir karavana komşu olduk. Gün boyu giren ve çıkan voltaj değerlerini görme şansım oldu. Değerler...
  3. U

Şu ana kadar bir sorun yaşamadım ya da farkına varmadım. Sistem genel itibariyle 12V çalışıyor ancak Truma su ısıtıcı ve dometic buzdolabı 220 V ile çalışabiliyor. Geçen hafta sonu buzdolabında 220 de soğutmanın pek iyi olamadığı hissine kapıldım. Yan karavandaki arkadaşında elektrik problemi...

4. U

Bilgisi olan yok galiba.
  5. U

Merhabalar, Birkaç yerde karavan için voltaj regülatörü satıldığını gördüm. Açıklamalarda kamp alanlarındaki düzensiz elektriğin sıkıntıları gidermek için faydalı olduğu bilgisi var. Bir bakıma mantıklı geldi ama forumda baktığımda voltaj konusunda olumlu/olumsuz bir başlık göremedim. Karavan...

6. U

Site Içi Park Problemi

Cevaplar için çok teşekkürler. Görünen o ki yasal bir dayanak bulması mümkün değil. Zaten o olaydan sonra malum virüs gelişmeleri de yaşanınca dertsiz arkadaşımızın uğraşacağı başk şeyler çıktı galiba. Bir daha konu gündeme gelmedi. Maalesef toplumdaki bu tür bencil ve saygısız insanlar hep...

7. U

Site Içi Park Problemi

Merhabalar, Aranıza 1 ay önce çekme karavan (3.60) alarak katılmıştım. O günden bu güne kadar karavan yaşadığım sitenin otoparkında duruyordu. Sitede 42 daireye karşılık 65 park yeri olduğundan park sıkıntısı yasanmiyordu. Ayrıca karavan kimsenin parketmedigi arka bölümde durmakatadi. 2 gün...
  8. U

Feribot Hatları Ve Ücretleri

Merhabalar, Dün (30.01.2020) Eskihisar'dan Topçulara Araç + 360 çekme karavan için 155 TL aldılar. Osmagazi Köprüsü 224 TL idi. Körfezi dolaşsaydım 46 TL yakıt harcayacaktım. Aşağıya kabaca Körfez geçişi iiçn alternatif listesi oluşturdum. Belki birilerinin işine yarar :smiley: Herkese iyi...
  9. U

Çok teşekkürler. Eski linkin çalışabileceği hiç aklıma gelmemişti :) Ama şu an için hiçbir sorun...

Çok teşekkürler. Eski linkin çalışabileceği hiç aklıma gelmemişti :) Ama şu an için hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Bu şekilde bir problem çıkacağını da sanmıyorum :) Tekrar teşekkürler.

10. U

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Merhabalar, Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum. Bilgisi olan var mı acaba?

11. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Bursa'da ikmet ediyorum. Endüstri Mühedisiyim ve 8-5:30, haftanın 5 günü çalışıyorum :) Son 3 senedir çadır kapı yapıyoruz. Şu an kadar Ege sahillerinde kısa süreli tatiller yaptık. Genel olarak otel öncesi 3 günlük kamplar oluyor. Ama hedefimiz bu süreyi ve adetlerini arttırmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR