Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten ben jeoloji mühendisiyim. Bolca arazide çalışıyorum ağır offroad gibi bir durum yok ama araziye gittiğim zaman en büyük sorun arazide kalmak oluyor. Bazı zamanlar araziden toparladığım numuneleri kasasına atabileceğim araziye çıktığımda altı vurur mu tekeri patlar mı tamponu düşer mi diye...
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.
Almayı düşündüğüm hali hazırda mevcut olan model 1987 2.4d motora sahip olan çeşittir. Bütçe kısıtlı olduğu için 2.8 modellere şuan için imkanım şuan yok malesef.
Bu tarz araç daha önce kendime ait kullanmalıyım olmadığı için her türlü fikire de actigim. Bu...
Değerli forum kullanıcıları uzun süredir forumu takip etmekteyim. Her daim faydalı bilgiler veren işi iyi bilen insanlar olduğunu gördüm.
Yakın zamana 87 model toyota hilux almayı planlıyorum. İnternet üzerinden yaptığım araştırmaya dayanarak satılan bütün yedek parçaların 89dan sonraki...