Arama sonuçlarınız

1. C

Pikap Karavan Yasal Durumu (pino Karavan Sahtekarlığı)

Hüseyin Bey, Konu Pino Karavan'ın ürünüyle başlamış olsa da, benim açımdan önemli olan mevzuatı bulup aktarmak ve sınırları net olarak belirlemektir. Özel bir ürünü tartışmak niyetinde olmamakla birlikte, ilgili ürünle ilgili tespitinize katılıyorum. Sanıyorum birkaç iletim uzun olduğu için...

2. C

Konuya ilgi duyup araştıracaklar için derli toplu olması açısından yazmaya devam ediyorum: "ARAÇLARIN YÜKLENMESİNE İLİŞKİN ÖLÇÜ VE USULLER İLE TARTI VE BOYUT ÖLÇÜM TOLERANSLARI HAKKINDA YÖNETMELİK" yürürlükteymiş (1 nisan 2017'de kış lastiği kullanımıyla ilgili değişiklik yapılmış). Yönetmeliğe...
  3. C

Sayın Bayar, Görüşlerinize katılıyorum. Karayolları Trafik Yönetmeliği'nin yürürlükten kaldırılan 134. maddesini aşağıya kopyalıyorum. Anladığım, özetle şu şartların sağlanması durumunda eski yönetmelik maddesine göre taşınması serbestti: 1. Kasasında, içinde eşyaları olan kabini, kamyonetin...

4. C

BİMER'den yükle ilgili soruma yanıt gelene kadar, yetki belgesi konusuna bakayım dedim. Şu adreste gayet güzel açıklanmış, çok güzel örnekler verilmiş: Yetki Belgeleri Hakkında Merak Ettikleriniz - 10 NUMARA FIAT Özet: Kişisel araçla ticari faaliyet olmayan taşımalar için yetki belgesi alınması...
  5. C

Merhabalar, Pikap üstü karavan konusuna benim de bir süredir ilgim var, yasal durumu araştırırken yazınıza rastladım. Herhangi bir şekilde hukuk ve otomotiv konularında uzmanlığım olmadığını belirtmek isterim. Bir vatandaş olarak yazılı yasa ve yönetmelik metinlerinden yorumsuz olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri