Arama sonuçlarınız

1. falkonetti73

Dikili'de Kamp & Karavan Tesis Yatırımı

Başlangıç için kanalizasyon foseptik çukuru ile halledilebilir.Elektrik ve su olduktan sonra gerisi daha kolay .Birde pilanlama yaparken her çadır ve karavanın konumlanacağı yer ile ateş yakılabilecek yer oldumu başlamak için tanıtıma kalır.Siz işi yarılamışsınız bile büyüklerin dediği gibi...

2. falkonetti73

19 Derece Suda Yüzmek Için Elbise

Tam al yada alma .Çünkü soğukta kollarındanda ısı kaybedersin .Sadece başın açıkta kalsa yaklaşık vücut ısının üçte birini kaybedersin.Asıl hedefin yürümek mi yüzmek mi .Kolay gelsin
  3. falkonetti73

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Bunlar kemeraltı demircisinin ürünleri değil mi? Kullanan varmıdır yorumlar nelerdir?

4. falkonetti73

Dikili'de Kamp & Karavan Tesis Yatırımı

Sayın Leobiz yıl oldu 2018 .Düşündüklerinizi faaliyete geçirebildiniz mi ?
  5. falkonetti73

Kamp Arkadaşlığı Deliliği:)

Sıkıntı olmaması açısından hemen yola çıkmak yerine böyle bir durumda önce karşınızdaki kişi ile sohbet ortamı oluşturup sohbet edip ortak noktalar varmıdır hedefler aynı mıdır vs bakılmalı bence.Zaten büyük ihtimalle sohbet sonunda kafanızda bir fikir oluşacaktır diye düşünüyorum.Böyle bir...

6. falkonetti73

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Ben Hakan.İzmir'de ikamet ediyorum.Deri üretiminde çalışıyorum.Motosikleti,bıçakları vede doğayı sevdiğim için doğada ve doğa severler ile olmak adına kayıt oldum.Güzel paylaşımlar dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri