Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mevcut aracimi satmam halinde uzerine para eklememe gerek kalmadan bir captiva alabiliyorum.Motokaravanlara baktim fakat 20-30bin tl bandinda duzgun motokaravan almam imkansiz gorunuyor.gundelik yasamda araca ihtiyacim olacagi icin en mantiklisi cekme gibi gorunuyor sanirim. kisacasi gundelik...
Oncelikle herkese selamlar.Araniza yeni katilmakla beraber faydali bircok bilgi edinecegime eminim. Arkadaslar ilk kez karavan alacagim 3 kisilik cekirdek bir aileye sahibim.Oglum henuz 2bucuk yasinda. Kis aylarinda hafta sonlari yaz aylarinda ise aralikli olarak 1 hafta 10 gun farkli illerde...
Merhabalar. Herkese iyi forumlar. Uzun zamandir aklimda bulunan karavan hayalimi gerceklestirmek icin en uygun zamani bekledigim gun geldi catti :) 29 yasinda 4 yillik evli 1 cocuk sahibiyim. buraya tanisma amacli yaziyorum az sonra birkac soru barindiran bir baslik acmak niyetindeyim. sizlerden...