Arama sonuçlarınız

1. I

Jeep Grand Cherokee 5.2(zj) Almayı Düşünüyorum

eyvallah ustam çok sağol

2. I

Necip bey teşekkür ederim “ ateşleme sistemi soğutma sistemi şanzıman difransiyel bakımları depo temizliği benzin pompası yeniledim” demişsiniz bu işlemler için ne kadar bi para ödediniz.
  3. I

Çok teşekkür ederim

4. I

Peki zj alırken ankarada gösterebileceğimiz sağlam bir usta var mı
  5. I

çok teşekküler. şuan vergisi ne kadar acaba. bir arkadaş dilekçe verip verginin düştüğünü söyledi ama doğrumu bilmiyorum.

6. I

Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Ankarada yaşıyorum. Bu işte önemli olan temiz bir araç bulmak her araçta olduğu gibi , benim en çok merak ettiğim masraflı bir araç mı? (hafif arazide ayda yılda bir kullanırsak)

7. I

Günlük değilde haftada 50-100 km arası yapıyorum. Aslında önemli olan aracın kronik sorunları var mı aldığımızda bize sorun yaratır mı? Genel bakımlarını yapıp uzun süre masraf yapmadan kullanabilir miyiz. İnsanlar 5.2 motor ve otomatik dediğinde gözleri korkuyor sürekli masraf açar diye
  8. I

Selam Arkadaşlar Abiler, 1996-1998 arası Grand Cherokee 5.2 (ZJ) almayı düşünüyorum. Arac hakkında kronik sorunları, parça durumu ve parça fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz. Araca günlük binmeyi düşünüyorum ve arada sırada Off-Road yapmak istiyorum. Sizce bu istekler doğrultusunda...
  9. I

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar, Ben İsa Ankara dan katılıyorum aranıza Off-Road, Doğa ve Av meraklısıyım .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri