Arama sonuçlarınız

1. M

Akü Den Tv Çalıştırmak

Hocam 12 v ile calisan ve karasal girisi olan bulamadim ben. Sizin bildiginiz marka/model var mi acaba

2. M

Akü Den Tv Çalıştırmak

Aracta anten var. Alici genellikle tv nin icinde olur diye biliyorum. Tv yi yeni almayi dusunuyorum hem akuden tasarruf hemde bu tarz bi urun maliyetinden kurtulmak icin karasal yayin girisi olan tv tercihim
  3. M

Akü Den Tv Çalıştırmak

Resmini cekmedim ama karavanin eski sahibine sordugumuzda karasal anten oldugunu teyit etti. Bu durumda karasal yayin baglantisi olan bi tv bulmamiz gerekiyor. Hem 12v hemde karasal girisli tv bulmak zor olacak gibi duruyor. Sizlerin kullandigi yada onerebileceginiz satin alabilecegimiz bi yer...

4. M

Akü Den Tv Çalıştırmak

Hocam yanit icin tesekkurler. Fakat ben anlayamadim. Bizim karavanin icindeki giris karasal suan. Yani alacagim televizyonunda karasal yayin girisi olmasi lazim ki karavanin antenini kullanabileyim. Bu karavan antenini kullanmadan baska hangi yontemle tv izleyebiliriz ?
  5. M

Akü Den Tv Çalıştırmak

Arkadaslar merhaba. Hazir konu acilmis iken bende tekrardan konu acmayip burdan sormak istedim. Umarim konuyu acan arkadas bana kizmaz. 12v ile calisan bir televizyon bakiyoruz ama cogunun karasal yayin girisi yok. Siz nasil yapiyorsunuz. Karavaninizda uydu canagi ve lnb mi mevcut ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri