Arama sonuçlarınız

1. E

Otostop + Kamp Ege Turu

Hocam kot pantolonlarla ya da penye eşofmanlarla böyle bir seyahate çıkmak çok mantıklı gelmiyor doğrusu o yüzden mecburen bir şeyler almalıyım. Kesinlikle çok mantıklı ve ekonomik dediğiniz ürünler bu problemi de sayenizde halletmiş oldum sayılır. Çok teşekkür ederim :)

2. E

Otostop + Kamp Ege Turu

Dediğiniz gibi hocam decathlon bu işin için en uygun yer. Çantayı, matı, tulumı oradan hallettim. Şimdi geriye çadır kaldı onu da oradan halledeceğim kısmetse. Şimdi merak ettiğim böyle bir seyahatte ne tarz kıyafetler giymemi önerirsiniz. Aklımda sağlam bir kargocu pantolonu almak var benim...
  3. E

Otostop + Kamp Ege Turu

anladım o zaman hocam kampçılık başlığı altında toplayıp otostop kısmını editlerim o zaman en kısa sürede.

4. E

Otostop + Kamp Ege Turu

Merhaba daha foruma kaydolur kaydolmaz böyle bir konu açmak ne kadar uygun bilemiyorum. Ancak ihtiyacım olan bilgiye bir an önce ulaşmak çabasında olduğum için böylesine aceleci davrandım. Bilemiyorum eğer forum kurallarına aykırı bir davranış ise şimdiden özür dilerim. Ben İstanbul'da yaşayan...
  5. E

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba. Ben Ebubekir 20 yaşında, İstanbul'da yaşayan bir öğrenciyim. Tahmin edersiniz ki faaliyete dökülmemiş bir gezme tutkusu mevcut. Umuyorum ki bu siteden de alacağım bilgilerle faaliyete dökeceğim kısa süre içerisinde.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri