Arama sonuçlarınız

1. 80CrV2

Bursa Kamp Grubu Önerisi

Ben de bulabileceğimi pek düşünmüyorum artık :D Kamp toplulukları çok eksik sanırım ülkemizde

2. 80CrV2

Bursa Kamp Grubu Önerisi

Selamlar, Bursa'da aktif olarak etkinlik düzenleyen, katılabileceğim kamp klübü/grubu önerebilecek var mı ?
  3. 80CrV2

Nurgaz Portatİf Kamp Sobasi ?

öncelikle şunu söyleyeyim çadır kumaşı düşündüğünüzden çok daha hızlı alev alır, bu yüzden çadır içinde devrildiğinde cadırı tutuşturabilecek herhangi bir ısıtıcıyı lütfen kullanmayın, oksijen tüketen ısıtıcılarıysa kapalı ortamlarda - özellikle uyurken - kullanmanın ne derecede mantıklı olduğu...

4. 80CrV2

Sülüklü Göle Şahsi Araç Olmadan Gidilebilir Mi ?

bayadır açmayı düşündüğüm konu, özellikle farklı bölgeler de yazılırsa faydalı olur gibi, takipteyim
  5. 80CrV2

Uyku Tulumu Boyutları Yardım..

sanırım siz biraz şanssızlık yaşamışsınız :smiley: benim tulumum da öyle ahım şahım değil ama arkadaşlarla beraber alırken beden seçimi yapmıştım, benim boyum 189 arkadaşlarım da 175-180 civarı, yanlış hatırlamıyorsam onlar m, bende l beden almıştım, üstelik north face falan değil bidiğimiz...

6. 80CrV2

Uyku Tulumu Boyutları Yardım..

uyku tulumlarının da boyutları vardır aslında, tulumun sıcak tutma mantığı vücudunuzun ürettiği ısıyı dışarıya vermemek olduğu için size büyük olan tulum demek vücudunuz daha fazla havayı ısıtması demek olacaktır,

7. 80CrV2

Terk Edilmiş Köy Evinde Kalmak

çok iyi özetlenmiş aslında burada, ayrıca tahta kurusu ve çürük tahtalar dışında paslı çivi varsa sıkıntı olabilir içeride ateş de yakamazsınız, çok dikkatli olurum deseniz bile gece yemek ya da tuvalet için dışarı çıkmak zorunda kalırsanız karanlıkta kazalar yaşayabilirsiniz
  8. 80CrV2

Evolite - Easycamp - Andoutdoor Çadır

ben genelde temmuz haziran gibi kamp için vakit bulabiliyorum, bu tarihlerde erikli yaylası, ayder, uludağ gibi birkaç farklı ortamda benimle beraberdi, herhangi bi sıkıntı yaşamadım ama bunlar giriş seviyesi çadırlar sonuçta, şayet 0 derecelerde de kullanacaksanız 4 mevsim çadırları öneririm...
  9. 80CrV2

ben arpenaz2 kullanıyorum decathlondan 90 liraya falan almıştım sanırım zamanında ( tam hatırlamıyorum yanlış olmasın :sweatsmile: ) tavsiye ederim, bu arada yüksek yağış alan yerlere gidecekseniz yanınızda çadırı örtmek için ufak bi branda/tarp bulundurursanız ek koruma sağlayabilirsiniz :smiley:

10. 80CrV2

kendi adıma konuşayım listedeki çadırlar benim tercihim olmazdı sanırım, tabi bu benim görüşüm sadece, f/p olarak piyasada daha kaliteli modeller bulabileceğinizi düşünüyorum, benim tavsiyem önce su geçirmezliklerini karşılaştırın, daha sonra havalandırmasının yeterli olup olmadığına bakın ikisi...

11. 80CrV2

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

çoğu forumdaşım aynı şeyleri söylemiş ve çoğu doğru şeyler, öncelikle, türkiyenin batısında genellikle zehirli hayvan bulunmaz, bulunanların da muhtemelen sizi hemen öldürecek kadar güçlü zehre sahip olacağını sanmıyorum, zehirli hayvanlar dışında karşınıza çıkabilecek kurt, yaban domuzu, ayı...
  12. 80CrV2

Uzun Süreli Kamp Için Çadır Ve Tulum Önerileriniz

forumdaki "bivak" ya da "bivaklamak" konularına bakarsanız işinize yarayacak bolca bilgi bulabilirsiniz :smiley:

13. 80CrV2

Kampçı Aday Adayı :)

böyle neşeli, doğayı seven aileler görünce mutlu oluyorum nedense ^^ sorularınıza elimden geldiği kadar cevap vereyim; yanınızda küçük bi çocuk olduğunu da ele alırsak en azından güzel, 3 mevsim çadır iyi olacaktır, çadır içinde çok kişi olacağı ve yaz aylarında kampa gideceğiniz için de...
  14. 80CrV2

Antalyada Kamp Yapmayı Planlıyorum Tavsiyelerinizi Bekliyorum

merhabalar doğru anladıysam kişi başı 500 lira gibi bir bütçe oluyor, şayet elinizde temel ekipmanlar ( cadır, tulum, çanta, mat ) yoksa biraz zorlanabilirsiniz, yanlış hatırlamıyorsam hepsini 400 lira civarı halledebiliyorsunuz malum mağazadan :smiley: geriye yol + yemek masraflarınız kalıyor...
  15. 80CrV2

Kamp Çantası Hacmi

böyle düşünüyorsanız bulabildiğiniz en büyük çantayı almanız yeterli aslında ama bu sefer de çantadaki ağırlık yerleşimi dengesiz olacaktır, bence en mantıklısı 60-70lt bi çanta almak, yaz kamplarında her şeyi rahatlıkla içine sığdırırsınız, kış kamplarında da çadır, mat, tulum gibi esyaları...

16. 80CrV2

Kamp Çantası Hacmi

aslında biraz açık uçlu bi soru olmuş sanırım, öncelikle kamplara ne kadar eşya götürüyorsunuz ve ekipmanlarınızın hacmi nedir bunları bilmek lazım ama kabaca fikir beyan etmemi isterseniz kendi çantamdan örnek vereyim; forclaz 60 kullanıyorum, normal bi yaz kampında tulum ve çadır dahil her...
  17. 80CrV2

Husky Bizam 2 Mi Quechua Arpenaz 2 Mi?

pek adil bi karşılaştırma olmamış bence :sweatsmile: husky bizam hacmi, yağmur direnci, kalitesi konusunda öne çıkıyor ama çadırlardan birisi 90 lira diğeri 490 lira :sweatsmile: bence buradaki kıstas bütçe, çadıra çok bi meblağ ayıramam diyorsanız arpenaz 2 size çok şey sunmasada sizi yarı...
  18. 80CrV2

Çanta Alacağim Tavsİyelerİnİzİ Beklİyorum

piyasada 60 lt üzerinde olmasına rağmen 200 liradan ucuz pek çanta yok, olanlar da pek güvenilir olmayan ürünler genelde o yüzden zaten çok da seçim şansı yok aslında :smiley: bi decathlon mağazından forclaz 60 yada 70 i bi deneyin isterseniz

19. 80CrV2

Bıçak Konusunda Yardımcı Olurmusunuz?

6136 sayılı kanun Madde 4 – (Değişik: 12/6/1979 - 2249/5 md.) Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala,kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel...
  20. 80CrV2

Bıçak Konusunda Yardımcı Olurmusunuz?

öncelikle sustalı Türkiye'de yasaklı aletler arasında kamp bıçağı için ise bence 3 unsur var; kabza, çelik, kalınlık n690, 440c, d2 vs gibi iyi çelikten yapılmış en, az 3 mm kalınlığa sahip ve tam sap bir bıçak doğada işinizi rahatlıkla görücektir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri