Arama sonuçlarınız

1. Voyager70

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

İşte bu konuda çok haklısınız. Aklıma gelmemişti ; Benim söyleyeceğim tek şey, nerede kamp yaparsanız yapın, bölgenin serserilerinin akşam kafa çekmek ve dağıtmak için geldikleri piknik alanlarından ve mümkün mertebe meskun mahallerden, köy evlerinden ve özellikle benzin istasyonlarından uzakta...

2. Voyager70

Kamp Yerinde Güvenlik(hayvanlardan)

Bunca yıldır kamp yaparım, dediğiniz risklerin hiç biri ile karşılaşmadım. Hatta bazılarını düşünmemiştim bile, ilk defa sizden duyuyorum.Sokak köpekleri, domuz sürüleri falan... Bence İstanbul trafiğinde araba kullanmak daha riskli. Hatta caddede kaldırımda yürürken binanın birinin çatısından...
  3. Voyager70

sendeki muffler eğer orijinal sessiz olanı ise, doğrudan takas da yapabiliriz.

sendeki muffler eğer orijinal sessiz olanı ise, doğrudan takas da yapabiliriz.

4. Voyager70

merhaba, Olabilir. Flowmaster 44. Fiyat konusunda ne düşünüyorsun? Çok az kullanılmış durumda şu...

merhaba, Olabilir. Flowmaster 44. Fiyat konusunda ne düşünüyorsun? Çok az kullanılmış durumda şu an. Sen bir öneride bulunursan, ben de bir araştırayım.
  5. Voyager70

Zj Fren Iyileştirme Önerileri

yanıt ve bilgi için teşekkürler. Sadece şunu sormak istiyorum , o diskler original jantta sırıtır darken? Pek görüneceğini sanmıyorum?

6. Voyager70

Haklısın. Ama "hastasıyız" :) Tutamıyoruz kendimizi... alıyoruz... Bir de neticede fren sistemi bu. Aksesuar değil, süs değil. Pahalı da olsa karşılığını alırım diye umuyorum. Bir gün bir yerde benim 50cm. daha kısa mesafede durmamı sağlasa dünyamı kurtarır belki , değil mi? Böyle...

7. Voyager70

Bu farlara ben de takılmıştım :) Alırsan deneyim paylaşır mısın? Aydınlatma açısından ne kadar fark edecek merak ediyorum. Bir de bizim araçların farları mika biliyorsun. Bu linktekiler de mika mı? yoksa cam mı? Bildiğim kadarıyla artık cam far neredeyse kalmadı. Halojen avantajı ve görüntüsü...
  8. Voyager70

merak ettik gerçekten :)
  9. Voyager70

merhaba, Linkleri diğer mesaj yanıtımda paylaştım. Oradan görebilirsin. Toplam maliyet 4 delikli disk + seramik balatalar için herşey dahil ( gümrük, nakliye vb.) 420 usd'ye mal oldu. Biraz pahalı oldu ama ne zamandır aklımda idi.

10. Voyager70

Aslında getirmek ve gümrükte hiçbir sorun yok. Sadece maliyeti biraz yüksek. Benim araca onlarca malzeme getirttim şimdiye dek, gümrükte hiç sorun yaşamadım, hiç gidip malı kendim çekmek zorunda kalmadım. En kötü durumda bir müşavir benden ruhsat gibi bazı belgelerin fotografını istemişti...

11. Voyager70

Merhaba, Aynı fren disklerini daha uygun fiyata buldum, ısmarladım. Şu anda elimdeki araç İstanbul'daki en temiz ve bakımlı ilk üç araç içine girer diye düşünüyorum, o yüzden kademeli bir şekilde masraf yapıp araca yatırım yapıyorum Aslında keşke ZJ ler arasında bir "güzellik yarışması"...

12. Voyager70

Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse yok mudur?
  13. Voyager70

5.2 Yakıt Tüketimi Lpg Vs Benzİn

Merhaba, Ben 95 model zj 5.2 kullanıcısıyım. Aracım original 75.000 milde henüz. Hiç lpg takılmadı. Durumu mükemmel. Bu şartlar altında şehir içi/dışı karışık 100 km. de 22.8 litre benzin yakıyorum. Güncel hesap üzerinden km. başına 1.18 tl. eder. Sizin verdiğiniz lpg rakamlarının iki katı...
  14. Voyager70

96 Zj Için Kapı Iç Döşemesi Nerden Temin Edebilirim?

merhaba, ebay ve rockauto.com sitelerinden araştırabilirsin. Eğer malzeme olarak orada bulabilirsen, Türkiye'ye gönderiminde bir sıkıntı olmuyor. Sadece yeni kanun gereği 30 Euro'dan daha değerli malzemeler için gümrüğe giriş yaptığında senden %20 bir vergi istiyorlar, onu da bildirdikleri...

15. Voyager70

Merhaba arkadaşlar, 1995 model Grand Cherokee 5.2 kullanıyorum bir süredir. LPG kiti takılmamış şimdiye kadar ve ben de taktırmayı düşünmüyorum. Aracın hemen her şeyi original. Dolayısıyla bozmaya kıyamıyorum. Kullandıkça da bu araca hayranlığım artıyor. Ancak aklıma takılan bir konu fren...
  16. Voyager70

Zj Egzoz Seçimi

Merhaba, Bu konu açılalı epey oldu ancak bir güncelleme yazayım dedim. Daha once de bu konuyu bir süredir araştırdığımı söylerek bir mesaj yazmıştım ve bir video paylaşmıştım. Neticede araştırmalarım sonucunda yaklaşık bir ay kadar once 1995 grand cherokee 5.2 'me flowmaster 44 taktırdım. İlk...
  17. Voyager70

Cherokee Xj Lastik Sorunsalı!

Takoz yüksekliğini azalt o zaman. Yazdığım gibi 2''(5cm.) kullanacağın maksimum yükseklik olsun. 31/10.5/15 lastik yüzey genişliği yaklaşık 267'ye karşılık gelir. Inch 'ten cm.'ye lastik ebadı karşılaştırmak için şu linki kullanabilirsin, istediğin ölçüleri hesaplatabilirsin : Lastik Jant...

18. Voyager70

Zj Egzoz Seçimi

Merhaba, Ben de bir süre önce bu konuyu araştırmıştım. Örnek olması açısından bir youtube linki gönderiyorum. Burada iki araç var. İlk araç (bordo olan) flowmaster 44 takmış. Diğer araç susturucu iptali/düz boru kullanmış. Seslerini dinleyebilirsin. Video...
  19. Voyager70

1993 Grand Cherokee 5.2 Çalışma Sorunu

Arkadaşım hemen moralini bozma. Bazen soruların görülmeyebilir, yanıtlar geç gelebilir. Ben bu siteyi uzun zamandır takip ettiğim halde ancak bir 5.2 zj aldıktan sonra üye oldum, senin gibi yeni üyeyim yani. Ayrıca yazdığın sorun öyle pat diye yorum yapılacak bir konu değil maalesef, o yüzden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri