Arama sonuçlarınız

1. Outlander1000

Araç Üstü Çadırda Hangi Marka?

Merhaba araç üstü çadır almak istiyorum ama yerli modelleri nedense pek tercih etmiyorum. Uzun süre kullanabileceğim iyi bişey bakıyorum. İki model arasında kaldım yardımcı olabilseniz çok sevinirim. 1. Modelim Thule Tepui Kukeman 3 2. Modelim Arb simpson 3 Tapatalk kullanarak iPhone...

2. Outlander1000

Karavan Park Alanı

Merhaba bi süredir yazılanları takip edemedim kusuruma bakmayın. Bu konuyu burda açarken ben bu işte büyük paralar kazanırım çok zengin olurum kafasıyla acmadım. Sadece boş imarsız bi yerim var ve en düşük maliyetle değerlendirmekti amacım ama şunu anladımki karavancıların beklentileri farklı...
  3. Outlander1000

Karavan Park Alanı

Evet güvenlik ve yüksek tel koyucam ayrıca zaten 24 saat kamera ile izlenen biyer. Üçgen yer doğru bildiniz. Fiyat olarak tam netleştirmedim ama şimdilik aylık 500 yıllık olarakta 5000 tl gibi bi fiyat var kafamda.

4. Outlander1000

Karavan Park Alanı

Hayır camp alanı olarak deil sadece karavancılar için gelip sezonluk koyabilecekleri biyer düşünüyorum. Yerim habipler arnavutköy yolunda kuzeymarmara otobanı yanında shell benzin istasyonunun içinde. Googledan zıngıl akaryakıt diye aratabilirsiniz.
  5. Outlander1000

Karavan Park Alanı

Merhabalar karavancılar için bi park alanı yapmak istiyorum ama böyle bi ihtiyaç varmı diye merak ediyorum. Yerim istanbul başakşehirde kuzey marmara otobanının kenarında yerim güvenlikli ve elektrk su bağlantılarım yapılmış durumda. Yaklaşık 100 civari karavan koyma kapasitem var. Bana yardımcı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri