Arama sonuçlarınız

1. yugokaan

Aracımı Değiştiresim Var, Yorum Ve Bilgileriniz Değerinde Alınır :d

Merhaba arkadaşım. İstersen bi de mussolara bakabilirsin. Malum sitede 1998 Ssangyong Musso 2.9 TD Sports 23.150 TL Sahibinden satılık ikinci el - 397089482 Aşağıdaki linkte aracom var. Nakit ihtiyacı için satıyorum. Korandodan biraz daha büyük ama amacına hizmet eder diye düşünüyorum.

2. yugokaan

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Olmaz musso 2.9 dan olur.[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
  3. yugokaan

1998 Ssangyong Musso 2.9 TD Sports 23.250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 397089482

4. yugokaan

Sahibinden com da ilan var. Buraya da atayım.
  5. yugokaan

E verelim işte benimkini. Aracı iyive tanıdık bildik, herşeyini öğrendik. Tertemiz araç.

6. yugokaan

Arkadaşlar musso'yu satacağım haberiniz olsun. Sipariş verdiğim manuel habların bir tanesi geldi diğerinin gelmesini bekliyorum. O da gelince arabayı yıkayıp ilana çıkacağım. 235 75 16 maxxis at lastik aldım. Fren kaliperlerinin ve merkezin lastiklerini değiştirdim. Radyo antenini ve arka...

7. yugokaan

Ben mussonın arkalara 6 cm get yaptırdım tornacıda. Öyle yükselttim. Önler de torsiyonla yaklaşık 4 cm yükseldi.
  8. yugokaan

Güzel olmuş.
  9. yugokaan

Telefonuna ankara oto lastikçiler sitesi yazarsan ivedik sanayiye götürür seni, etrafı hem parçacı hem de tamirci. orada sora sora dolaşabilirsin. Hurda bakacaksan yıldız sanayi sitesi veya ivedik hurdacılar sitesine gideceksin. Fştil için camcılara da bakabilirsin.

10. yugokaan

Fitil satan hırdavatçılar var arkadaşım, hemen hemen her sanayide var. Şaşmazda da, ivedikte de bulabilirsin. Kore japon parçası satanlara da sor, elbet birinin fitili uyar, fitilini de benzersiz yaptılarsa artık, o zaman yapacak bişey yok.

11. yugokaan

Merhaba arkadaşlar, bugün mussoyu lifte kaldırdık, hem 4H hem de 4L şaftı bağladı. Ancak hublar kilitlemedi. Derhal 2 adet manuel hub siparişi verdim. Herhalde beyni falan söküp takınca soketlerle oynayınca falan harekete geçti. Bilginize. Saygılar
  12. yugokaan

Araştırdım da arkadaşım, ben de ne bu parçanın yeri var ne de herhangi bir soketi. İki koltuğu da söküp altlarını iyicene kontrol ettim. Hava biraz ısınınca göğüsü orta konsolu falan dağıtıp iyice kontrol edeceğim. İlgine teşekkürler selamlar.

13. yugokaan

Önleri kanala düşürüp denedim. Kesinlikle bağlamıyor.
  14. yugokaan

44450000005 CONTROL UNIT-T/C P/TIME MUSSO SSANGYONG $601.4 BENDEKİ PARÇA 450000009 CONTROL UNIT-T/C F/TIME MUSSO SSANGYONG $724.8 ORGASTRAMDAKİ PARÇA 3660006000 UNIT A-T/M CONTROL REXTON SSANGYONG $752.5 BENDE OLMAYAN PARÇA BU 3 PARÇA AYNI İŞİ Mİ GÖRÜYOR YOKSA BENDEKİ 005'LE BİTEN PARÇA...
  15. yugokaan

Volkan Akçoru - Bu borg warner şanziman mi? Arkadasimin... | Facebook bi bak istersen hobillix kardeş, sanki senin problemle ilgili gibi.

16. yugokaan

Valla hocam Ankara'da bi soğuk var, açıkçası sanayiye gitmeye gözüm yemedi. Denemeyi yapınca ilk iş buraya yazacağım. Ama ben de o 3660006000 numaralı parça yok. Belki de tek parça kumanda ediyordur bilmiyorum, neticede lowu devreye alan motora elektrik gelmiyor, kabloyla dışardan verince şak...
  17. yugokaan

Yolcu tarafında yok, oraya da baktım.
  18. yugokaan

Var da 1 tane var, 2 tane yok.

19. yugokaan

Bu ikinci kutunun bi resmini atabilir misiniz, ya da en azından oem numarasını verebilirseniz çok memnun olurum.
  20. yugokaan

Tamam, yarın ilk iş lifte kaldırıp kontrol edeceğim. Teşekkür ederim. İyi geceler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri