Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşım. İstersen bi de mussolara bakabilirsin. Malum sitede
1998 Ssangyong Musso 2.9 TD Sports 23.150 TL Sahibinden satılık ikinci el - 397089482
Aşağıdaki linkte aracom var. Nakit ihtiyacı için satıyorum. Korandodan biraz daha büyük ama amacına hizmet eder diye düşünüyorum.
Arkadaşlar musso'yu satacağım haberiniz olsun. Sipariş verdiğim manuel habların bir tanesi geldi diğerinin gelmesini bekliyorum. O da gelince arabayı yıkayıp ilana çıkacağım. 235 75 16 maxxis at lastik aldım. Fren kaliperlerinin ve merkezin lastiklerini değiştirdim. Radyo antenini ve arka...
Telefonuna ankara oto lastikçiler sitesi yazarsan ivedik sanayiye götürür seni, etrafı hem parçacı hem de tamirci. orada sora sora dolaşabilirsin. Hurda bakacaksan yıldız sanayi sitesi veya ivedik hurdacılar sitesine gideceksin. Fştil için camcılara da bakabilirsin.
Fitil satan hırdavatçılar var arkadaşım, hemen hemen her sanayide var. Şaşmazda da, ivedikte de bulabilirsin. Kore japon parçası satanlara da sor, elbet birinin fitili uyar, fitilini de benzersiz yaptılarsa artık, o zaman yapacak bişey yok.
Merhaba arkadaşlar, bugün mussoyu lifte kaldırdık, hem 4H hem de 4L şaftı bağladı. Ancak hublar kilitlemedi. Derhal 2 adet manuel hub siparişi verdim. Herhalde beyni falan söküp takınca soketlerle oynayınca falan harekete geçti. Bilginize. Saygılar
Araştırdım da arkadaşım, ben de ne bu parçanın yeri var ne de herhangi bir soketi. İki koltuğu da söküp altlarını iyicene kontrol ettim. Hava biraz ısınınca göğüsü orta konsolu falan dağıtıp iyice kontrol edeceğim. İlgine teşekkürler selamlar.
44450000005 CONTROL UNIT-T/C P/TIME MUSSO SSANGYONG $601.4 BENDEKİ PARÇA
450000009 CONTROL UNIT-T/C F/TIME MUSSO SSANGYONG $724.8 ORGASTRAMDAKİ PARÇA
3660006000 UNIT A-T/M CONTROL REXTON SSANGYONG $752.5
BENDE OLMAYAN PARÇA
BU 3 PARÇA AYNI İŞİ Mİ GÖRÜYOR YOKSA BENDEKİ 005'LE BİTEN PARÇA...
Valla hocam Ankara'da bi soğuk var, açıkçası sanayiye gitmeye gözüm yemedi. Denemeyi yapınca ilk iş buraya yazacağım. Ama ben de o 3660006000 numaralı parça yok. Belki de tek parça kumanda ediyordur bilmiyorum, neticede lowu devreye alan motora elektrik gelmiyor, kabloyla dışardan verince şak...