Arama sonuçlarınız

1. G

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Merhaba ben 2004 model Cherokee mi satıyorum. Çok temiz ve hasar kayıtsızdır. İlgilenirsen görüşelim. 472022399 İlan numarası ile sahininden.com ilgilenirsen telefonumu veririm.

2. G

2004 Model Grand 240.000 Km Hasar Kayıtsız, Kazasız, Değişensiz.

Tüm bakımlarını özenle yaptırdım, salıncaklar, rot, rotil direksiyon amort. Z rot lar aklınıza gelebilecek tüm alttakım yenilendi. Turbo kartuşu değiştirildi. Disk frenler , balatalar yenilendi. Bir üst kasa ya geçiş yapacağım için satıyorum. İlgilenen arkadaşlar ile telefonda yardımcı olurum...
  3. G

2002-2004 Arası 2.7 Crd

Tüm bakımları ve süspansiyon takımları değişmiş olarak 472022399 ilan mumarası ile sahibinden.com üzerinden satıyorum. Araç hasar kayıtsız ve değişensiz dir. Tüm parçaları ile orginal uzun süre kullanılabilir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. G

Havalandirma Kanalından Gelen Ses

Selam arkadaşlar; HAVALANDIRMA testi 56 numara hata veriyor. Tamam yolcu tarafı kapak arızası ancak, YouTube da gösterilen blend door videosundaki gibi aracın torpidosunun arkasını kesmeden başka bir çözüm yolu yok mu.? Yazık yaw. Adamlar o bölgeyi kesip kapakları değiştiriyorlar. Sonra orası...
  5. G

56 Numaralı Havalandırma Hatası

Selam arkadaşlar; Havalandırma testini yaptığımda 56 numara çıkıyor ekranda. asıl problem havalandırma kanallarından zaman zaman gıcırtı gelmesi, şu youtube dak blend door videosundaki gibi araca zarar vermeden düzeltmenin başka bir yolu var mıdır.? yoksa illa torpidonun arkası kesilecek mi.?

6. G

Grand Cherokee Wj 2004 Sabah Duman Içinde Kaldı.

Teşekkür ederim Sağolasın. Kabin şimdik daha çabuk ısınıyor, önceki parça zaten hiç çalışmıyor muş. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. G

Ankara dan çıkma bir parça bulduk. Bugün geldi taktılar şu an bir sıkıntı yok gibi bakalım ilerleten süreçte bir sıkıntı olacak mı.? İlgilendiğin için teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. G

o kadar canım sıkıldı ki ; verdiğin bilgiler beni biraz rahatlattı parçayı bulamazsak direkt bağlayabiliyoruz yani. Çok teşekkür ederim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. G

Araçta hiç anormal bir ses yoktu. Sabah Parçanın tam ortasından ateş çıkartmaya başladı. Duman koku falan, çekici ile götürdük servise parçayı arıyorlardı. Bugün haber verecekler. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. G

Araç WJ kasa 2.7 crd Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. G

Adını bilmediğim bu kasnağın ortasından kıvılcım atıyor ve çok kötü bir koku geliyordu. Stop ettim Çekici ile servis çağırdım bekliyorum. Bakalım ne ile karşılaşacağız. Sevgili dostlar;Varmı daha önce buna benzer sıkıntı yaşayan. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. G

Grand Cherokee Wj 2004 Direksiyon

Cevap için teşekkür ederim. Ama bahsettiğim ses sürekli var, araç soğukken de, ısındıkça sonra da sürekli tam tur sola çevirdiğimde zorlanma sesi geliyor, sağ da bir problem Yok. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. G

Grand Cherokee Wj 2004 Direksiyon

Merhaba; Direksiyon olması gerekenden çok daha fazla ağır dönüyor, hidrolik değilmiş gibi. Özellikle tam sol dönüşlerde gırjjjjjjj diye zorlanma sesi geliyor sanki bir şeyleri gerdirip zorluyor gibi. Nereden kaynaklanabileceği konusunda bilgi sahibi arkadaşlar var mıdır.? Aynı...
  14. G

Grand Cherokee Wj Far Motoru Arızası

Evet sonuçta elektronik devre, bir kontrol ettireyim. Sökmeside çok zor değil. Sonucu bildiririm. Teşekkürler...
  15. G

Cevabınız için teşekkür ederim. Ayar swich inde bir problem olmadığını söylediler. 2 adet motor gerekliymiş. dışarıdan test etme imkanı var mıdır.?

16. G

Selam Arkadaşlar; Grand Cherokee WJ model aracıma Xenon far taktırmak için gittiğimde, yükseklik ayar motorlarının çalışmadığını tespit etti elektrikçi arkadaş. Hiçbir yerde sağ-sol far motoru bulamadım konu ile ilgili bilgi sahibi olan var mıdır.? Teşekkürler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri