Arama sonuçlarınız

1. 2.8tdmontero

Ankara Pajero Sahibi Arkadaş Aranıyor..

Bu benim numaram tanısabılırız ismim beytullah 0506 140 45 05 numaram...ben senın aracı 3.0 v6 ile karıstırdım bnm aracla aynı ikiside 4m40 motorlu...ben 11.000 tl harcadım motor komple yenilendi baskı balatasına kadar aklına gelen hersey pistonlara üst kapaga kadar lakin aracım hala acılmadı :)...

2. 2.8tdmontero

Tabi tanısalım abıcım ne demek bence egzozla alakası yoktur çünki benim monteronun da egzoz sonsusturucusunun içi dagınık oda sadece rolantide calısırken az bisey tıkırtı yapıyo okadar ama senın aracın dahada fazla kükreyip daha hızlı gıtmesı gerek tahminimce senin arac en az 170hp olması...
  3. 2.8tdmontero

Evet hangı hızda olursa olsun gaza bastıgın surece ivmeyi kesmez benım arac 70 km den 120 ye yaklasık 5 saniyede cıkıyor ama ben kıyamıyorum pek sıkıstırmıyorum aracı...

4. 2.8tdmontero

Kardes bende 2.8td montero var pajeronun amerikan versiyonu manuel vites 1995 model arac vites kac olursa olsun gaza dokunman yetiyo küküyo koltuga yapıstırıyo adamı sen onun bi şanzıman yagını degiştır duzelmezse skıntı buyuk olabilir...
  5. 2.8tdmontero

Slm abi ben ankara sincandayım 1995 2.8tdi pajero aracım var birlikte daha fazla arkadas edinip 4x4 gezileri düzenleyebiliriz...

6. 2.8tdmontero

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

1992 1996 arası pajero dodikleri ve orjinal jantları mevcut ihtiyacı olanlar...

7. 2.8tdmontero

HYUNDAİ GALLOPER YEDEK PARÇA OLAN ARKADAŞ VARMI?

Kardesim sag ve sol silindir kapagı var cıkma 3.0 v6 sıkıntısız çifti 3.000tl...
  8. 2.8tdmontero

Pathfinder Vs Pajero Hakkında

Tabiki mitsubishi pajero...degişmez 4x4 patronu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,513
Kaydolan Son Üyemiz
Harmanda01

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri