Arama sonuçlarınız

1. cemalaltunkilic

Yeni Aldığım Niva 1.6 Hakkında Bazı Sorularım

Bujilere bak yağlanma var mı? Varsa pistonlara yağ kaçağı var demektir. masraf kapıda demektir. Distribütör ayarlarını kontrol ettirin

2. cemalaltunkilic

Erba Karavan Sakarya

Ben size katılmıyorum. Müşterisi arttıkça, onlar geri dönüşler yaptıkça eksiklerini kapatma fırsatı yakalayacaklardır. Birde ne kadar ekmek o kadar köfte demişler. İsteklerimize göre ürün çıkarıyorlar. Ben ERBA 4.10 kullanıyorum. Benim ihtiyaçlarımı tümüyle karşıladılar.
  3. cemalaltunkilic

Çekme Karavan Önerileri Erba Vb

Merhaba üstünden zaman geçmiş ama kullanıcı olarak yazmak istedim. Benim Erba 4.10 karavanım var. 1.6 multijet 105bg doblo ile sorunsuz bir tatil yaptım. Sürekli hareket halinde olmamıza engel olmadı. Benim karavanımda güneş paneli , tüplü şofbende var. Ağırlığı 1280kg oldu. Şunu belirteyim. Ben...

4. cemalaltunkilic

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Merhaba, ben ve ailem ilk defa bu yaz karavan ile tatil yaptık. Karavan alma aşamasında o kadar olumsuz konuşanlar olduki şaşırdım.Vazgeçmemi tavsiye edenler de oldu. Yalnız aile fertlerinin tamamı karavanı istiyordu. Onları dinlemedik ve aldık iyiki almışız. İlk zamanlar kamp alanlarında...
  5. cemalaltunkilic

Karavanda Lastik Patlaması

Karavan çekiciye bağlı olmalı değil mi?

6. cemalaltunkilic

Merhaba nasılsınız my karavanla ilgili görüşlerinizi almak istiyorum uygunsa telefon numaranızı...

Merhaba nasılsınız my karavanla ilgili görüşlerinizi almak istiyorum uygunsa telefon numaranızı verir misiniz benim telefon numaram 05056264695

7. cemalaltunkilic

Çekme Karavan Kazası

:) Karavanın akıllı olanı . isteyerek yapmaya kalksan olmaz değil mi?
  8. cemalaltunkilic

3 Sistem Buzdolaplarının Devri Tarihe Mi Karıştı?

Henüz bir karavanım yok ama izlediğim bir belgeselde LPG li buzdolabı gördüm. Nerede kullanıldığınıda söyleyeyim: Alaska tepelerinde elektrik olmayan yalıtılmış bir bölgede 40 yıldır yaşıyormuş. Verimlilik açısından daha iyi demek ki.

9. cemalaltunkilic

Çekme Karavan Korkuları

Merhaba karavanınız hayırlı olsun. Darısı bana olsun ;) Satın aldığınız karavan 1tondan fazladır diye düşünüyorum. Yeni ehliyetlerde römork ya da karavan çekebilmek için E ehliyete sahip olmanız gerekmiyor mu? Başlığı "korkularım" olarak olarak yazsanız daha iyi olurdu bence . Takip

10. cemalaltunkilic

May Karavan

Merhaba aklıma geldi de sormak istedim. Aküsü varmıydı aldığınızda
  11. cemalaltunkilic

May Karavan

way çok iyi, kantara su deposu boş olarak mı çıkartıldı?

12. cemalaltunkilic

May Karavan

Merhaba, May karavan benimde bütçemden dolayı dikkatimi çekmişti. Onay belgesi varmı?. Trafiğe uygunluk belgesi yoksa yurt içi ve dışı seyahatler sıkıntılı olur. Bizde de iki çocuk var. Rahat edebiliyorsanız bende liste başına alacağım. Kantarda tarttirdiniz mi Teşekkürler
  13. cemalaltunkilic

Çekme Karavan Satan Arkadaş Var Mı?

Ben sadece uzunluğu kıyasladım.Size katılıyorum. Teknik boyutu bambaşka bir şey.
  14. cemalaltunkilic

Karavanlarda Havalandırma Mecburi Mi?

Hayırlı olsun :) iyi günlerde kullanın. Maliyeti de uygun olmuş.

15. cemalaltunkilic

Karavanlarda Havalandırma Mecburi Mi?

Ben olsam bulup buluşturur o havalandırmayı yapardım. İçerisi güvenlikten(Tüp gaz kaçaklarına karşı) sonra, koku yapmaması için bile bir zorunluluktur. Tecrübe etmeniz çok kolay evde yattığınız odayı iki gün havalandırmadan kapı pencere kapalı kullanın 3.gün içeri girmek istemeyeceksiniz. Yine...
  16. cemalaltunkilic

Çekme Karavan Satan Arkadaş Var Mı?

İnşallah bulursunuz. Yalnız çekici ile beraber tır gibi uzun olacaktır. Şunu da araştırın derim. B sınıfı ehliyetle o katarı çekmeniz uygun olmayacaktır.

17. cemalaltunkilic

Ford Transit Custom Ve 750 Kg Altı Çekme Karavan

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Hoş bir tesadüf olmuş. 12 martta bende bir 105 lik doblo aldım. Yalnız bende çeki demiri yok henüz. Denemenizi yapınca tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim. performansını merak ediyorum. Demire binen yükün maksimum ağırlığı klavuzda 60kg yazıyor buna dikkat...
  18. cemalaltunkilic

Çekme Karavan Şehirlerarası Nakliye Hk.

Hayırlı olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo