Arama sonuçlarınız

1. O

Jeep Compass 2008 Sigorta Kutusu

ona da bakmışlardı temizliğini, bakımını vs. yapmışlardı ama sorun düzelmemişti. sigorta kutusunu amazon.com da buldum. amerika'dan çıkma 72 dolara. 50 dolar da kargo parası. siparis verdim bekliyorum.

2. O

İlk marştan itibaren çalışmıyordu. kontağı kapatıp açıp tekrar marşa basıyordum 10 15 kereden sonra çalışıyordu. Zaten bu sorun düzeldi. sigorta kutusunda tamir yapılınca. şimdiki sorun yine sigorta kutusundan dolayı fan çalışmıyor.
  3. O

Araç 2.4 benzinli. Hurdacıları aradım sordum yok. amazon.com'da buldum. amerika'da bir çıkmacı satıyor 80 dolara.

4. O

Marşa basınca araba çalışmıyordu. Marş sesi düzgün geliyor, motor titreyip susuyordu. 10-15 defa marşa bastıktan sonra çalışıyordu. Ankara'daki anka oto elektronikte baktılar. Sigorta kutusunda tamir yapıldı. Sigorta tablası değişti. İki hafta sonrası fan çalışmamaya başladı. Yine bu sigorta...
  5. O

Merhabalar, Jeep compass 2008 model aracımda sigorta kutusunda arıza var ve tamir edilemiyor. Kutunun değiştirilmesi gerektiğini söylediler. Ama parçacılarda yok. Jeep yetkili servis de yurtdışına sordurdu artık yokmuş bulunmuyormuş depolarında. Nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR