Arama sonuçlarınız

1. Mimdeniz

Gezenbilir Artvin Grubu

DENİZ DUMAN 08.08.1990 ARTVİN /ŞAVŞAT (MEYDANCIK) KOCAELİ DE YAŞIYORUM. ARAÇ: LAND ROVER FREELANDER 2

2. Mimdeniz

Freelander 2.0 TD4 Yakıt Tüketimi ve Performansı

100 km sabit hızla tek depo 800 km yol gidersin. araç gerçekden asi ve atak.yakıt tuketımınde uzun suredır rav4 kullanan birisi olarak mükemmel der geçerim :)
  3. Mimdeniz

Trekking Arkadasi Ariyorum

Merhaba, ismim deniz yaş 25. Kocaelide yaşıyorum Mimarım. Aslen Artvinliyim. Kocaeli civarında trekking yada kamp aktivitesinde bulunacaklar var ise katılmak isterim.

4. Mimdeniz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

o halde zaman planlamamı tam netlestırdıkden sonra size buradan ulaşacagım daha detaylı bilgi alışverişi yapmış oluruz. bilgilendirme için çok teşekkür ederim :)
  5. Mimdeniz

Merhaba ,bende kıbrısda 5 yıl okudum ancak kamp yapmak nasip olmadan mezun olduk döndük geri.İçimde ukte kalmışdı yakın zamanda kıbrısa tekrar ugramayı ve yarım kalan kamp hayalımı gerceklestirmek niyetındeyım. eger irtibat kurabılırsek yönlendirmelerinize ihtiyacım olabilir keza magosanın...

6. Mimdeniz

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Merhabalar.Aranıza yeni katıldım; Ad Soyad: Deniz Duman Meslek: Mimar Doğum Tarihi ve Yeri: Kocaeli 1990 Semt:İzmit Memleket: Artvin İlgi Alanı: Doğa yürüyüşü, Kamping Araç: Land Rover / Freelander 2

7. Mimdeniz

Ilk Deneyim Için...

Selamlar. Öncelikle önereceğim yerlerden biri haric diğerlerine henüz bende gitmedim ancak topladıgım bilgiler neticesinde trekking ve kamp alanları için çok güzel mekanlara ulaştım. İstanbula yakın olması ve kalabalıkdan kopmak adına Kocaeliden bir kaç alternatif sunmak isterim. -Kayaüstü...
  8. Mimdeniz

Selam. Sitenizi pek beğendim.Umarım üyelik açıpta zamanla unutulan gizemli sitelerden biri olmaz benim için. İsim Deniz, yaş 25.Mimarım.Artvinliyim ama Kocaeli,Antalya ve Kıbrıs civarlarında savrulmaktayım. Nature Trip ve Camping yapmayı severim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri