Arama sonuçlarınız

1. P

Selamlar, 2002 -2003 WJ 4.7 arıyorum ilgilenen olursa sevinirim.

Selamlar, 2002 veya 2003 WJ 4.7 temiz nilen duyan satan varsa bilgi paylaşılırsa sevinirim.

2. P

4.7 Komple Motor

Teşekkür ederim hiç bir sorun yoktu yağ müşiri arıza yapıyor ve yağı bir yerden atıyor edildiğini fark edemedik
  3. P

4.7 Komple Motor

Tamamdır teşekkürler

4. P

4.7 Komple Motor

Herkese selam 2000 model 4.7 aracım piston kolu kırdı ve yatak sardı toplamak yerine komple çıkma motor koyma düşüncesindeyim bildik yer varmıdır bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  5. P

Wj Rölanti Sorunu

Teşekkür ederim

6. P

Wj Rölanti Sorunu

Herkeze merhaba 2000 model 4.7 aracım 600 devirde çalışıyor ancak ani durmalarda devir 600 e düşerken bazen stop ediyor beya edecek gibi oluyor rölanti valfi deniyor yan sanayi sıkıntı yaratırmı veya başka önerisi olan varmı birde sabahları geç çalışıyor kontağı 2 3 defa aç kapa yapınca biraz...

7. P

Wj 4.7 Vites Topuz Mandalı Kırıldı

Selam 4.7 vites topuz mandalı kırıldı P ve 1 konumuna geçmiyor çıkma topuz veya mandalı için yardıma ihtiyacım var
  8. P

5*127 Jant Yardım

Merhaba 16" 5*127 4.7 için krom ofsetli jant veya takım arıyorum sıfır veya 2. El olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  9. P

A/t Lastik Veya Jant Lastik Takım Arıyorum

Merhaba wj için 30 * 9,5 * 15 veya 31 * 10,5 * 15 jant lastik takım veya lastik arıyorum satmayı düşünen varsa iletişime geçebiliriz saygılar.

10. P

2000 - 2001 Grand Cherokee Arıyorum

Teşekkür ederim, 2000 model 180,000 km 4.7 BRC lpg li oldukça bakımlı bir araç öncelikle 2 '' yükseltip üzerindeki kar lastiklerini değiştirmek istiyorum hayırlısı ile.

11. P

Wj Simit Lpg Tankı Takan Varmı ?

60 lt. brc simit tank kullanıyorum full depo yaklaşık 230 - 250 km arası yol gidiyor evet büyük bagaja takılabilir ancak çaldığı alanı gözardı etmemek
  12. P

Merhaba benzinli 4.7 arıyordum ancak abldım 3 gün oldu

13. P

Merhaba kendini tanıt sayfasını bulamadım kusuruma bakmayın aranıza yeni katıldım sayılır daha öne sorento kullanıcısı idim şimdi grand cherokee bakıyorum 2000 01 veya 02 de olabilir yardımlarınızı bekliyorum
  14. P

Grand Cherokee Seçim

2007 Sorento x-force kullanıcısıyım fakat her daim cherokee hayranlığım vardı aracımı değiştirmek istiyorum konu ile ilgili birçok yorumlarınızı okudum ancak yinede sormak ihtiyacı duydum zj mi tercih etmeliyim yoksa wj mi tercih etmeliyim 5.2 mi 5.9 mu diğeri zaten 4.7 olacak kesinde en makbulü...
  15. P

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selam ben İstanbul'dan Serdar Kia sorento x-force araç sahibiyim değerli fikir alışverişinde verişi maksadı ile aranıza katılmak istedim saygılar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR