Arama sonuçlarınız

1. S

Motor Arızası

Tesekkırler bılgıler ıcın

2. S

Motor Arızası

Merhaba 97 frontera var arac benzın ve lpg lı arac yaklasık 15 gundur calısmadı aku komple bıtmıs yenı aku takmama ragmen ne gazda ne benzınde bır turlu calısmadı marsda sıkıntı yok gayet ıyı basıyor fakat motor almıyor tecrube ve bılgılwrınıze ıhtıyacım var
  3. S

Duz Dızel 300 Tdı Donusumu

Fıkırlerınızı alabılırmıyım

4. S

Duz Dızel 300 Tdı Donusumu

Arkadsalar mrb duz dızel kullanıcısıyım. Bıldıgınızgıbı duz dızelın performans eksıklıgını hepımız bılıyor. Eskısehırde bır abımız mevcut duz dızelı 300 tdı ye cevırmıs. Aracı gordum gercekden super olmus. Bana cok mantıklı geldı. Aracın blogu aynı muayene sorunu yok motor aynı performans super.
  5. S

110 Duz Dızel Arıza Bılgısı

Bende motoru ruhsata ıslatmek yerıne 300 tdı nın ust tarafı cıkmacıdan alıp uydurayım dıyom

6. S

Tesekkurler bılgıler ıcın

7. S

2,5 duz dızelı sılındır kapag,psıdonları ve pompayı degıstırere 300 tdı ye cevırebılımıyız
  8. S

Tesekkurler ahmet bey deneyeyım
  9. S

Enjektorler degıstı pompayı tezgaha baglayıp kontrol ettıler. Sorun yok denıldı. Senteyı sıfırdan kontrol ettım. Bır turlu cozulmedı.

10. S

300 Tdı Motor Ariyorum

Bende arıyorum. Fakat ıyı motor dıye duyuyorum

11. S

Arkadaslar merhaba 110 duz dızel aracım cekısı cok dusuk dumanı kesmıyor enjektolere gıden borunun bırını soktugumde arac stop edıyor normalınde tekleyerek calısması gerekmezmı? Pompaya ve enjektorlere baktırdım bısey yok denıldı. Nedendır sızce yardımcı olabılımısınız. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri