Arama sonuçlarınız

1. dıscodısco

Çok Zorolacak

ciddi anlamda söylüyorum araçta gerçekten hiç bir sıkıntı yok o yüzden ciddi para istiyorum,ben bu aracı 1,5 yıl önce bir doktordan 60000 tl ye aldım ve 5-6 bin tl keyfe keder bakımlar yaptım o yüzden ciddi para ama sorunsuz bir dısco

2. dıscodısco

Çok Zorolacak

arkadaşlar galerici falan değilim ben eczacı kalfasıyım Güngör oto da ilan var ama araca biniyorum araç bana ait ayrıca plaka sorgulamada hasar çıkar ama araçta hasar yok aracın üzerindeki plaka başka bir araçta kullanılmış eski plaka o yüzden hasar çıkıyor.ciddi olan arkadaşlara expertiz...
  3. dıscodısco

alan arkadaş isterse değiştirir isterse böyle de binebilir

alan arkadaş isterse değiştirir isterse böyle de binebilir

4. dıscodısco

aracım a 70000 TL istiyorum fakat ön cam çatlak 1000 tl cam için düşecek fiyat

aracım a 70000 TL istiyorum fakat ön cam çatlak 1000 tl cam için düşecek fiyat
  5. dıscodısco

Aracım da kaza bela yok çok şükür sadece sağ kapılarda boya var ve ön camima taş gelme sebebiyle...

Aracım da kaza bela yok çok şükür sadece sağ kapılarda boya var ve ön camima taş gelme sebebiyle yeni catladi hiç bir sıkıntısı yok 205 bin km bakımları tam şanzıman enjektör motor sorunsuz özel yapılan bişey yok çünkü şehir içi ve şehirlerarası binildi,benden önceki sahibi de ofroad da kullanmamis

6. dıscodısco

Özür dilerim bir sıkıntı daha var yeni olduğu için unuttum ön cam catladi tas geldi

Özür dilerim bir sıkıntı daha var yeni olduğu için unuttum ön cam catladi tas geldi

7. dıscodısco

Arkadaşım ofroad yapılmadı kaza bela yok çok şükür sadece sağ kapılarında boya var başka da hiç...

Arkadaşım ofroad yapılmadı kaza bela yok çok şükür sadece sağ kapılarında boya var başka da hiç bir sıkıntısı yok 205 bin km
  8. dıscodısco

Discovery 2 Ariyorum...

2003 -205000 km değişen yok sağ ön kapı boyalı doktordan aldım arazi görmemiş lastikler sıfır tek problemi var el fren balatalari yeni değişti fren teli 17 anahtarla gerilecek ve binilecek.satıp satmamak ta hala kararsızim gerçekten tekrar bu kadar düzgün bulabilirmiyim bilmiyorum
  9. dıscodısco

Dıscovery2 Döşeme

arkadaşlar aracımın tek sevmediğim özelliği döşemelerinden ve plastik aksamlarından çıtırtılar gelmesi,çare bulan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin

10. dıscodısco

discovery gaz kesme sorunu , motor arıza lambası

arkadaşlar bu problem gaz pedalından kaynaklanıyor ve bir çok usta bunu atlıyor bu çok az olan bir arıza araçlarımızın gazı algılaması için gaz pedalına bağlı sensör var bu sensörünüz arızalı muhtemelen

11. dıscodısco

Discovery 2 Ariyorum...

fotoğraftaki ni vereyim
  12. dıscodısco

Çok Zorolacak

Arkadaşlar yeni uyeyim biraz maddi olarak rahatlamak için kısa süreliğine discovery2 mi satmayı düşünüyorum umarım kısa sürede Vazgeçerim biliyorum ki bu kadar düzgün bir daha zor bulurum

13. dıscodısco

2003 dİscevry2 aracımı benim kadar sevecek ve bakacak bir dosta satmak istiyorum

2003 dİscevry2 aracımı benim kadar sevecek ve bakacak bir dosta satmak istiyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR