Arama sonuçlarınız

1. A

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Selam, Utku Bey haritalar işimi gördü çok teşekkür ederim.sadece Avusturya haritasında çok eksik var sadece şehir merkezi var genede çok işime yaradı.Oradaki en yakın arkadaşım oldu.

2. A

çözdük o zaman olayı çok teşekkür ederim.dönüşte görüşmek üzere hoşcakalın.
  3. A

utku bey slm.bendeki navigasyon windows mobile.siz bana android navigasyon gonderdiniz.bende sizin gonderdiginizden content klasorunu mobile olan navigasyona attım.çalıstı.fakat almanya rota hesaplanamıyor hatası verdi.verilen hedefler için rota hesaplanamaz.rota noktaları arasında sureklı bir...

4. A

cihaz da igo primo yüklü
  5. A

mobilNavigator 9.6.5.0 sürüm 2012 lisence dosyasında şu dosyalar var ama dediğiniz bunlar mı bilmem Full_europe_NQ_Supcription_2009_Q3_license europe_map_NQ_Primo_2012_Q1.lyc Eastern_Europe_3D_evevation_model_lyc.

6. A

Tekrar selam ... haritalari content de building map poi hepsini attim.fakat can't find path,maps are isolated hatasi veriyor nerde hata yaptim.ne yapmaliyim.

7. A

tşklerr.iyi akşamlar.navigasyona atacagım.sorun olursa yardımcı olursanız sevinirim.
  8. A

utku bey gonderdiginniz haritalar cok iyi oldu.teşekkurler.iyikivarsınız.avusturya ve belçika haritalari varsa gonderirseniz cok makbule gecer.üste yazmayı unutmusum onları.tşklerrrrrrrr.bekliyorum.
  9. A

Utku Bey Selam,önümüzdeki hafta almanya ya gidiyorum rica etsem bana almanya, çek cumhuriyeti,isviçre ve türkiye haritası gönderebilirmisiniz teşekkürler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri