Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara Kars Tren Yolcuğu

Merhaba Ankara'dan Kars'a tren yolculuğu yapmayı planlıyorum fakat kars insanı nasıldır sorun çıkartır mı birde konaklamayı düşünürsem eğer kamp yapabileceğim yerler varmı ? belki çok şey soruyorum fakat Doğu ekspress'i ile yolculuk yapan varsa sigara içimi konusunda istisna yapıyorlar mı ?

2. M

Kamp Çantası Seçimi Yardım !!!

Merhaba ben yazın yapmayı planladığım gezimde kullanacağım sırt çantamı ; Forclaz 50 litre Doğa Yürüyüşü Çantaları - FORCLAZ SIRT ÇANTASI 50 LİTRE olarak düşündüm fakat emin olamadım sizce nasıl bir çantadır sorun yaşar mıyım ? bütçem en fazla 200 tl ona göre öneride buluna bilirseniz...
  3. M

Likya Yolu,yedigöller,uzungöl

Okuduğum forumlar ve izlediğim videolarda'da aynı kanıya vardım.Detaylı bir harita bulamamak beni üzdü sadece şuan tek sorun o ve onun çözümünü arıyorum.Dediğim gibi çok teşekkür ederim.

4. M

izlemediğim video kalmadı bloglarda'da bayağı gezdim hepsinin cevabını buldum şuanlık bir problemim kalmadı işaretler bazen şaşırtabiliyormuş bunun için bir çözüm arıyorum sadece bunun için gps almak dışında (maddi konuda bayağı sıkıştaracağını düşünüyorum ) .Çok teşekkür ederim yardımcı...
  5. M

Sizin daha önce böyle bir deneyiminiz oldu mu peki ? olduysa eğer ne gibi sorunlarla karşılaştınız.Ve sorun çıkartıcak insanlarla karşılaşma şansım çok yüksek mi :D şuanlık en büyük endişelerimden biri bu. Teşekkür ederim.

6. M

Merhaba haziran ortalarında veya sonları gibi bir kamp gezisi yapmayı planlıyorum.Daha önce hiç kamp yapmadım burada biraz deneyim kazanıp çıkmayı planlıyorum ama yanımda gelebilecek biri ve bir aracım yok planım otostop ve kısım kısım otobüs kullanmak.En büyük korkum kaybolmak daha önce...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri