Arama sonuçlarınız

1. erdinçkoçak

Portatif Mutfak Dolabı

Alüminyum kullanmaya karar verdik.3 farklı katlanma şekli konusunda kafa yoruyoruz.metal ayaklar için ya boru kıvırma aleti kullanıcaz yada eklerle halledeciz.boruyu eğmek daha estetik ama zahmetli.asıl sorun bez kısmını diktirmekte.Çantacıların sezonu başlıyormuş ve çok yoğunlarmış.Ben 50 tane...

2. erdinçkoçak

Portatif Mutfak Dolabı

Bahsettiğiniz sandalye fikrinde haklısınız talep çok olur.fakat adette kar marjı bahsettiğiniz kadar yüksek olamaz.üretim fazla olursa sürümden kazanabilirsiniz(binlerce).bense hobi amaçlı deneme yanılma yaparak,yaptıkça eksikleri görüp deneyim kazanarak 20-30 tane yapmayı...
  3. erdinçkoçak

Portatif Mutfak Dolabı

Hala Niyetim çadır mutfak yapmaktan yana.kamp sandalyesinin maliyeti (50tl) konusunda mübalağa yaptınız sanırım.Demirin aliminyumun fiyatları hiç de ucuz değil.Ticaretle uğraşmıyorum Benimkisi hobi amaçlı bir uğraş.

4. erdinçkoçak

Portatif Mutfak Dolabı

Arkadaşlar merhaba.5 Yıldır çekme karavan kullanıcısıyım.Kendi karavanlarını yapan arkadaşları hayranlıkla izliyor takdir ediyorum.Bende bir şeyler üretmeliyim (en azından denemeliyim) ama karavan yapamam.Bende portatif (çadır)mutfak dolabı yapmaya karar verdim.Bu arada mesleğim öğretmenlik ama...
  5. erdinçkoçak

Bu Nedir?

Teşekkürler.

6. erdinçkoçak

Bu Nedir?

Merhaba. Size zahmet bu linki inceler misiniz. https://www.esensogutma.com/kondenserler/embraco_uemt_6170_z_kondanser_vanalidepolu_.html Bu bir soğutucu mudur?,soğutucu ise karavanda kullanabilir miyiz?(klima amaçlı).

7. erdinçkoçak

Çekme Karavanda Dengeli Yük Dağılımı Nasıl Yapılmalı?

Merhaba .Aracımda airmatic sistemi maalesef yok.Paylaştığınız video muhteşem ve çok yararlı.Karavan daki sorunun torsiyon problemi olduğu kanısına vardık.(Karavanı kriko ile kaldırdığımızda lastiklerde hiç bir esneme olmadı).Biz de amortisör ve yay uygulamaya karar verdik(yaz gelmeden).Yurt...
  8. erdinçkoçak

Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Bozuk zeminden geçince salınım tek sefer ve şiddetli oluyor.Sanırım bu da aracın süspansiyonunda sorun olmadığını gösteriyor yazınızdan anladığım kadarıyla.Geriye değerlendirilmesi gereken 2 seçenek kalıyor.Ya yanlış yük dağılımı (mutlaka dediğiniz gibi bir...
  9. erdinçkoçak

Değerlendirmeniz için teşekkürler.Araç 2 ton karavan da yaklaşık 1.4 ton.Olması gerektiği gibi araç karavandan ağır.Ama belkide dediğiniz gibi aracın arkası hafif kalıyor olabilir.En yakın zamanda tavsiyenizi deneyeceğim.Karavan konusunda acemi olunca insanın aklında bin tane sebep...

10. erdinçkoçak

Merhaba.2013 model 6 m çift dingil saly marka bir karavan ve 2005 model 2.8 crd voyager araç ikilisine sahibim.Araç karavanı çekmekte zorlanmıyor (biçilmiş kaftan olmasa da) fakat bozuk yol ,kasis,çukur vs geçtiğimizde aracın arkası zıplayıp duruyor.(Böbrek taşı düşürebilecek seviyede) .Bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri