Arama sonuçlarınız

1. R

Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009) bülent abi benım sefikcan :) bujılerın geldı yarın getırırım buyuk ıhtımal calıştırırız.

2. R

Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009) :)Rc nin açılımı Radio control yani uzaktan kumandalı araçlar ama tabi bi oyuncak tarzında değil hobi maksatlı araçlar.Bu araçlar normal arabalar gibi en ufak parçasına kadar sokulen uzerınde motoru(benzinli) olan eksozu olan...
  3. R

Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009) 25 ekimde inşallah sivaslı rc ciler olarak biz de katılabiliriz. :)

4. R

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü Abilerim buda benim yapmış olduğum Go-kart aracım Go-kart yapımına başlarken 1-2 aya varan araştırma yaptım.bunu yapan kişilerle tanıştım ve en sonunda yapmaya karar verdım. İlk olarak neyden yapıcağımı düşündum ve profile karar verdım aracın olculerını çıkarttım .yak...
  5. R

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü sağol bülent bi yerden yetişelim kanımızda var dimi?

6. R

Sivas Off-Road Kulübü

Ynt: Sivas Off-Road Kulübü Bende katılıyım aranıza bari bnmde Revom var.Herkesle kapışırım ve off road yaparım :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri