Arama sonuçlarınız

1. U

1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği sn: Özdal bey SİZE CEP NUMARAMI VE MAİL ADRESİMİ SİZİN MAİL' İNİZE GÖNDERMİŞTİM ALMADINIZMI ZATEN MAİL İM SİZDE VARDI. SELAMLAR -UFO

2. U

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği sn :özdal bey mail adresinize cep ve mail adersimi göndermiştim . Düzeltmeniz içinde teşekkür ederim çok incesiniz, etkinliklerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum sağlık ve mutluluklar diliyorum
  3. U

Byelaşnitza (Bjelasnica) Dağı - Bosna

Ynt: Byelaşnitza (Bjelasnica) Dağı - Bosna Selam. Kayak Öğretmeni olarak fikrim fotoğraflardan görebildiğim kadarıyla ;bu pistin eğimi az gibi görünüyor belki pislerin yukarı kısmının bir miktarının eğimi az-biraz dik olabilir ,yeni başlayanlar için ve orta sevyeye yakın...

4. U

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba... Ben Ufuk = koda adı= ufoo : aslında tek "O" idi ama bu siteyi keşfedince geçmi kaldık ne ?bir arkadaş ufo yu kullanmış ne yapalım dostluk kazansın . Eee nevar ne yok ; ben bu yaşıma kadar meslek olarak da yaptığım tek şeyi...
  5. U

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği sn ; AYDURAN İlgine yakınlığına teşekkür ederim . Ankaradan selamlar sevgiler....

6. U

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği sn Özdal Bey: myCamper İlk etkinlik çok güzel oldu ,öncellikle hayırlı olsun .Sizlerle tanışmak bilgi alışverişinde bulunmak yeni kurulmuş bir kulübe destek vermek kutlamak ilk faliyetinizte İstanbul dışından (başka iller bazında) Ankaradan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR