Arama sonuçlarınız

1. necati27

430cm Botum Var 9.9 Motoru Var Amatör Denizcilik Belgesi Gerkirmi Mersin Liman Kayıtlı

Merhaba 9.9 motor ve 4. 30 botum var ruhsatı sağlam amatör denizcilik belgesi gereklimi aceba mersine bağlı bununla başka yerlere de gidebilirmiyim Amatör denizcilik belgesi olmadan yakalanırsam ne olur

2. necati27

Bot Ve Motor Dolandırıcılığı

Arkadaşlar merhaba sahibinden.com sitesinde hxpro 3metre bot 9.9 suzuki adlı ilanın uygun fiyatı ile ilgilendim, ilan sahibi ile yazıştık.İlandaki isim Sibel peker idi Telefon gizlenmiş mesaj açık bende mesaj yazdım İlan ile eşim ilgileniyor deyip telefon verin sizi arasın dedi bende telefon...
  3. necati27

Isuzu Dmax 2005 3.0 Motor Gaz Kelebek Sensörü Hatası

Evet bolduk ısuzu dmax p1520 nötür şalteri arızası şanzıman üzerind vites kolu şöför tarafı altta müşür veya soket arıza arıza giderildi kablo çıkmış

4. necati27

Isuzu Dmax 2005 3.0 Motor Gaz Kelebek Sensörü Hatası

Isuzu dmax 2005 3.0 4x4 motor Gaz kelebek sensörü hatası veriyor sensörü değiştik hata silinmiyor arabada gaz yeme sorunu yok gayet güçlü hatanın nerede olabileceği konusunda bilgi sahibi tecrübe yaşayan varsa paylaşım yaparsa seviyorum hata p1520
  5. necati27

Isuzu Dmax 2006 2.5 Ltd Gaz Yemiyor,tekliyor

Merhaba benim 2005 3.0 p1520 hata kodu veriyor gaz kelebek sensörü hatası sensörü değiştik değişen bir şey yok Gaz yeme gibi sorunu yok araba güzel gidiyor ama hatayı silemiyoruz bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

6. necati27

Isuzu D-Max

Merhaba 3.0 motor dmax merakı sardı oda güç için ama bindim birine turbo sanki geç devreye giriyor turbo basıncı düşük gibi e Birde çok yüksek devir çeviriyor sanki yazılım ile güç ve yakıt konusu değişiyormu yoksa çok bişey beklememekmi lazım ne dersiniz yakıt tüketimi de fazla diye duydum

7. necati27

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

4x4 kamyınetlerin vergisi yine otomobil cinsinden hesaplanıyor bu haksızlığı cimere kadar yazdık sonuç yok araç sonuna n1g gibi saçma ekler ekleyip vergi alıyorlar maleseef
  8. necati27

Defender Acil Ruhsat Sorunu

Merhaba aracınız m2g yazınca vergi ve muayene işi nasıl oluyor aceba bu konuda bişey yapabildinizmi Bi 4500cc landcruzer var araç minibüs arazi taşıtı geçiyor vergisi ve muayenesi neye göre yapılacak aceba
  9. necati27

Cj5 Fiyatı Konusunda Yardım

Fiyat konusunda 38 düşünüyorum ama bi fikir almak istedim alıcı kişi tabiki bedava almak ister

10. necati27

Merhaba 05064085613

11. necati27

12. necati27

Arkadaşlar site fotoğraf yüklemeyi kabul etmiyor güvenlik hatası veriyor

13. necati27

78 model cj5 full aypıldı
  14. necati27

CJ 5 Km de Ne Kadar Yakar

Senden önceki bi arkadaşa itafen yazdım geçmiş gönderilerde saçmalayanları takip edebilirsiniz
  15. necati27

Bakın bu hesaplamaları bir çoğunuzdan iyi biliyorucj için şu ana kadar tamirciye hiç gitmedim ve elektronik elektrik işi yapıyorum mekanik konusunda da hiçbir tamirciye ihtiyacım olmadı belli bi eğitim düzeyimde var aracın yakıtı litre olarakta hesaplanır para olarakta sadece o hesap halk...

16. necati27

Benim araç şehir içi notmal kullanımda ortalama 85kuruş yakıyor lpg yeni takıldı bilmem ama benim 2017 yılı gaz 3tl daha az yakma şansı varmı bilmiyorum ilk denememde 1.25tlyi gördü arazai ve uzunyol karışımında ama çok geldi bana daha fazla ne kadar düşünebiliriz bu yakıtı canımı çok sıkıyor...
  17. necati27

Jeep CJ Serileri Asfaltta Gezme Probleminin Çözümü

direksiyon kutusuna bir biel kolu ile karşı tarafa bi aparat yapıp sabitleyince gezme sorunu %80 halloldu alt takımda bütün parçalar sıfır zaten birde direksiyon amortisörü var
  18. necati27

Jeep Cj5-7 Hardtop Imalatı

biraz daha aksesuarları eksik ama son hali hemen hemen bu kaplama yaptık camlar takılacak

19. necati27

Jeep Cj5-7 Hardtop Imalatı

Tadilata devam iskelet hazır

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,513
Kaydolan Son Üyemiz
Harmanda01