Arama sonuçlarınız

1. T

Yeni Bir Karavan Hikayesi

Farketmez ki arkadaş ona da bir olumsuz kulp bulacak yazma cevap diyorum yine yazıyor. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. T

gerçekten ne heves kaldı ne de iyi niyet arkadaşlar kusura kalmayın daha arabanın yakıtından başladı izolasyona kadar.daha anlatacak laf kalmadı bende konuyu adminlere söyleyerek sildireceğim.kusura kalmayın artık
  3. T

abi sana zahmet olmazsa sen benim yazılarıma yazma yorum yazma kırıcı olma 1800 yazını tek tek okuyacak değilim ama sen benim yazılarımı okuma cevap yazma olurmu yine anlamamışsın yazdıklarımı video ve yazdıklarım reklam olmadı demedim zaten reklam amaçlı yapılmış değil dedim.sende araç...

4. T

ince bey bence 3. kez çok idialı konuşmuşsunuz.tekrar ediyorum bu sefer anlarsınız diye umud ediyorum.firma benim rızam la video çekti ve bu videoyu kendi youtupe kanallarından paylaşmışlar.karavan benimdir.ürün hoşuma gitti diye burada paylaşmak istedim.lütfen ard niyetli yaklaşıp daha fazla...
  5. T

oh içime su serpildi acaba benmi ters anlıyorum demiştim.tarafsız düşünen biri nihayet...

6. T

Isı izolasyon boyasından sonra ses ve ısı takviyesi olarak birkaç çeşit malzeme daha kullandım. Bunun içinde yine reklam yapmıyorum ama firma ismi vereceğim. İnsanların bilgi alması amacı ile. Aracın motor bölümünde ısıya daha çok dayanıklı alüminyum astarı olan alt tarafında tamamen ses amaçlı...

7. T

Kürşat bey daha bitmedi aslında takip ederseniz 2.etapta uyguladığımız malzeme tam size göre hem hijyenik hemde nem almaz yanmaz anti alerjen. Konuyu toparlayıp burada paylaşacağım MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. T

Haklısınız araştırmadan kabul edilen tüm malzemelerde birçok sorunu kabul ettik ediyoruz. Sorgulamak da sorun yok.ama yeni fikirlere de açık olmak gerekir.ben inşaat sektöründe yıllardır eps taş yünü poliüretan gibi malzemelerin. Özellikle hazırlık aşamasında. Kanserojen olduğu halde...
  9. T

Evet bu bildiğimiz poliüretan köpük.aslında ısı ve ses izolasyonun da çok önemli bir özellik de var devamlılık. Başarılı bir izolasyon devamlılık la başlar. Bu malzeme kesinlikle devamlılığı sağlayabiliyor. Ama sağlıklı değil. Bunun yerine sağlıklı olduğu ispat edilmiş bor içerikli malzemeler...

10. T

Aslında evet bu mecraya baya uzağım. Ben kimseyi ben kullanmıyorum en iyisi budur vs demedim. Ben kullandım oldu diyorsun diyen oldu çetrefilli diyen oldu yalan diyen oldu oldu da oldu. Sadece başkaları da faydalansın amacı ile paylaştım. İnsanlar araştırsın kendi bilgilerini toplasın...

11. T

Bu aslında nano teknoloji değil 50 yılı az söylemiş olabilirim. Bu malzeme seramik parçaları ile yapıştırıcı bir malzeme ile tam bilmiyorum. Kazan vs borularını izolasyon için kullanılıyor orada merkezi sistem çok kullanılıyor. Hava da soğuk böyle bir ürün bulmuşlar. Ayrıca mekiklerde...
  12. T

Poliüretan bunların arasında en tehlikelisi saymayı unutmuşum. Rusya bu teknolojiyi 50 yıldır kullanıyor. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. T

Evet haklısınız bilmediğimiz ürünler konusunda daha tedbirli olmalıyız aynen hak veriyorum ayrıca bu ürün yeni bir ürün değil Rusya bunu 50 yılı aşkın süredir kullanıyormuş. Ama bilinenleri de zaten ne kadar araştırarak kullanıyoruz bilemedim. Örneğin taşyünü solunduğında tamamen kanserojen...
  14. T

Ürünü kullanmadan önce ürünü inceleyip belgelerini kontrol ettim. Gerek bu nano teknoloji ve diğer ses için kullanılan malzeme için. Ayrıca bu konuda meslek icabı araştırmalarım da mevcut. Bende bir konuya gerekli olumlu olumsuz yaklaşırken öğrenmeye. Şimdide bildiğim şeyleri başkalarına...
  15. T

Bence Çok erken kararlara varmışsınız. Bu konuya yazdığınız 2.cevap ve tarzınız uslubunuz hoş değil. Doğru değil. Kendinizi akıllı başkalarını akılsız olarak görerek erken kararlara varıyorsunuz. Bu konuyu ben aylar önce açtım bakarsanız görürsünüz. Yavaştan anlatmaya başladım.uygulamayı yapan...

16. T

Tamamen bilinmeden yazılmış kafadan atma bir yorum. Çetrefilli? Seramik den kupa yapıp çay içmek gibi bir şey [emoji41][emoji39]. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. T

Video yu izledinizmi? Acaba. Hayal etmeye gerek yok uygulaması orada var zaten MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. T

Sağlık açısından bir problem yok boya benzeri bir malzeme. Gerekli bilgiyi firmadan yada internet sitesinden alabilirsiniz MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. T

Video: https://youtu.be/7VvuL_jVLnI Bu linkte yapılan izolasyon un videosu bulunmaktadır MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. T

Burada yavaş yavaş anlatıyorum işte olayı MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri