Arama sonuçlarınız

1. Fevcin

Araç Üstü Çadır Almalı Mıyım?

doğru, dağda bayırda kamp yapmayacaksak kamp alanlarında yapacaksak araç üzeri çadıra gerek yok :) tşkler bilgilendirme içn

2. Fevcin

Araç Üstü Çadır Almalı Mıyım?

Merhaba Arkadaşlar, Kamp yapma merakımız çocukluğumuzdan beri var fakat bir türlü gerçekleştiremiyoruz. ( Ufak tefek yaz kampları hariç ) Bu ara baya niyetine girdim şansıma da bir tanıdığımda araç üstü çadır var o da satabilirim dedi onu almaya niyetlendim, Antalya'dan Ahmet Usta...
  3. Fevcin

Tecnica Starcross Iii Gore Tex Hakında Bilgi.

Merhaba , Spor yapmadığım halde kışın Outdoor bot kullanıyorum . Kar + yağmur iyi olacağını düşündüğüm ve fiyatı bütçeme uygun olduğu için bu botu seçtim. ilk defa alacağım için sizlere danışmadan almak istemiyorum. Erkek Doğa Yürüyüşü Botları - STARCROSS III GORE TEX - SU GEÇİRMEZ ERKEK...

4. Fevcin

2 Kişilik 3 Mevsim Çadır Tavsiyesi.

Teşekkür ederim. Aslında 3 ürün var kafamda 1-husky bizam 2 kişilik. 2.sizin tavsiye ettiğinizi. 3.apenza XL http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-xl-2-2-kiilik-kamp-cadiri-mavi-id_8293540.html şu ürün. karar verebilsem alacağım ama çok kararsızım.
  5. Fevcin

2 Kişilik 3 Mevsim Çadır Tavsiyesi.

Merhaba , Foruma yeni üye oldum ve siz saygıdeğer üstadlardan bilgi almadan kamp serüvenine başlamayalım dedim :) Bursa'da yaşıyorum evliyim, şu anlık çocuğumuz yok. Eşim ile hafta sonu farklı yerler görmek, hem gezip hem öğrenmek için ; kamp çadırı ve tüm tertibatı sizlerin tavsiyesi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri