Arama sonuçlarınız

1. C

Off-road İçin Araç Tavsiyesi

Ynt: Off-road İçin Araç Tavsiyesi Teşekkürler Hakkı Bey.

2. C

Ynt: Off-road İçin Araç Tavsiyesi Otoyolda 100-110 yaparım diyordum. :) Boğaziçi köprüsünden hiç geçemiyorlar, FSM'den geçebiliyorlar, bunda da 6-10 ve 16-22 saatleri arasında geçiş izini yok pick-up'ların. Saat sınırından bunu kastetmiştim.
  3. C

Ynt: Off-road İçin Araç Tavsiyesi Teşekkürler Barbaros Bey, Çift kabin 4x4'leri ruhsatta kamyonet olarak geçmesinden dolayı tercih etmiyorum. Otoyol ve bölünmüş yoldaki hız sınırı farkları, FSM'den geçme zorunluluğu ve üstüne saat sınırlaması ama aklımda da yok değil... Kafama uygun bir araç...

4. C

Ynt: Off-road İçin Araç Tavsiyesi Haklısınız Roll-cage, domuzluk, çelik tampon, araç altına saç kaplama, diferansiyel korumaları, camları lamine camla değiştirme de araca ağırlık olsun diye yapılıyor. Yoksa; Roll-cage, araç takla atınca içindekiler ezilmesin diye değil. Domuzluk, araç...
  5. C

Merhaba, ben Evren. Bu forumda ve bir çok değişik sitede çok kez tartışılmış bir konuyu açmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bir taraftan da bu spora yeni girecek birisi olarak aklıma takılan bir çok soru var. Araç için kimi amerikan diyor kimi japon diyor, sonra kavgaya tutuşup sen şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri