Arama sonuçlarınız

1. F

Kiralık Karavanla Avrupa Gezisi

Merhabalar saygıdeğer gezenbilir.com üyeleri, Şu anda Almanya'nın Erlangen şehrinde değişim öğrencisi olarak bulunuyorum. Erlangen şehri Bavyera eyaletinde, Nürnberg'e çok yakın. 23 Aralık 2015 ile 6 Ocak 2016 tarihleri arasında Noel dolayısıyla uzun bir tatilim var. Bu süre zarfında eğer uygun...

2. F

Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Kamp Yerleri Hakkında O konuda da maalesef pek bilgim yok ama otobüs biletini Ayvalık'a alabilirseniz çok iyi olur, otobüs terminalinden ulaşım tam olarak nasıldır bilmiyorum. Yürüyerek gitmek için google haritalar yolu 1 saat 58 dakika hesaplamış, uzaklık 9.6 kilometre. Tahminimce kamp...
  3. F

Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor!

Ynt: Avatar Yüklediğimde Hiçbirşey Gözükmüyor! Bu sorun hala devam ediyor galiba, ben de avatarımı yükleyemedim. Çözümünü bilen var mıdır?

4. F

Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Kamp Yerleri Hakkında Kendim Balıkesirli olduğum için hiç turist gözüyle bakamadım Balıkesir'e. O yüzden şurayı da görmeden olmaz diyemiyorum maalesef.
  5. F

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (karavan) Merhabalar, İsmim Fatih, Ankara'da Bilkent Üniversitesi'nde okuyorum. 1 - 2 yıldır karavana olan merakım nedeniyle internette araştırmalar yapıyorum. Birkaç hafta önce de gezenbilir.com'u keşfettim. Gerek karavan konusunda gerekse kampçılık ve diğer doğa sporları...

6. F

Kamp Yerleri Hakkında

Ynt: Kamp Yerleri Hakkında Merhaba pcexpertt, Biz de finallerden sonra 3 günlük ufak bir kamp yaptık arkadaşımla, 2 günü Kazdağlarında, 1 günü de Cunda Adası'nda olmak üzere. Cunda'daki Ada Camping'in imkanları güzel, bu hafta kalabalık değildi ama ilerleyen günlerde nasıl olur bilmiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR