Arama sonuçlarınız

1. ayşenalev

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010)

Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti Duyurusu (06 Şubat 2010) etkinliklerde beraber olmanın tadını çıkarma adına yapılan her şey mübahtır ama (bu arada analı, babalı sevdiğiniz gibi yaşatabilme temennisiyle ama Zerrinciğimde doğru söylüyor gibi dimi görüşmek umuduyla herkese...

2. ayşenalev

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... anlatımlarınız ve tarifleriniz çok güzel gittim 23 gün gibi bir süre geçirdim orada ölü deniz,hisarönü ,ovacık ,içmeler ,marmaris köyceğiz,ve ölü denizden katıldığım tekne turu ile bir kaç koy gezdik, gerçekten anlatmak yetmez yaşamak gerekir vadiler koylar adalar...
  3. ayşenalev

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili hoş geldiniz diyen arkadaşlara selam ve sevgiler Nursel cim, Fatoş cum fotoları yeni gördüm çok hoş resimler ilginçte arkadaşın dediği gibi satıcıları geçmiş ,hele kızlarımızın bakışı, su damlası hepsi birer anlam ve özel duyguları dile getiriyor azcık...

4. ayşenalev

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu fatoş mrb iyisindir umarım .çay ,şeker ve insan çok güzel bir benzetme ,diğer gönderilerinede baktımda harika yaşam notları var düşündürücü ,eğlendirici teşekkürler emeğin için sağol canım
  5. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Uzun süren bir aradan sonra (çok güzel geçen tatilden döndümde) herkese merhaba .Bu arada gezen bilir ailesine katılan herkese hoş geldiniz der ,etkinliklerde olmanız ve güzelliklerin ve dostlukların en yoğun olduğu paylaşımların en güzel hazzının...

6. ayşenalev

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili uzun süredir eksiklğini hissediyordum , kavuştum herkese merhaba, harika fotoğraflar bazen tebessüm ,bazen hüzünlendiriyor,duyguları değiştiren bir bakıma uyaran fotoğraflarınızı paylaşımlarınızı izlemeye devam etcem teşekkürler emeğigeçen herkese sağlık...

7. ayşenalev

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) herkese mrb . kısa bir müddet için arkadaşımın işini idare etmem gerektiğinden ve bu aradada misafir yoğunluğundan sitemi ziyaret edememiştim çalışmamda misafirde devam ediyor nasıl oldu ise bu akşam dışarda kaldlıar biraz gezme...
  8. ayşenalev

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydınlar herkese.....,sağlık ve güzelliklerle dolu haftalar temennisiyle..... Ferdane m . hoşgeldin güzel bir etkinlik olduğu yazından bell,paylaşımını bekliyoruz ....Harikasın yaşamına canlılık veren herkese sevgilerimi yolluyorum , vaktim doldu...
  9. ayşenalev

Geleneksel Türk El Sanatları

Ynt: Geleneksel Türk El Sanatları esra cım annen iyiki varmış emeği geçen herkesin eline sağlık ,ayrıca konuya değinerek bunu paylaşmaya açmana sebep olanda sağolsun özellikle iyiki gezen bilir varmışya buraya üye olmuş ve bu güzellikleri paylaşmışsın,sevdiklerinle (annen) hep mutlu ve sağlıklı...

10. ayşenalev

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) tümü açılmıyor ama açılanlar çok hoş hele dağın eteğindeki mağara gibi bir kovuğa kurulan çadır akan su çok hoş ,darıs daha nice güzellikleri sağlıkla paylaşmaya. elllleriniz dert görmesin katkısı olan herkese teşekkürler.

11. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bakıyorumda şimdiden Mustafa nn bebeğine talipler var i naza vakit kalmayacak ama gezen bilir ailesinin dışına vermeyiz dimi yaaaa sağlıklı ve sevgi dolu bir yaşam bebeğimize ve sevdiklerine bir ömür boyu keşif lere imza atması temennisiyle Fatoş,cum...
  12. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Zerrin cim mrb tekrar sıcaklığınız sayesinde güzel bir akşamdı ,tekrarı tabiki zevk verir bekler ve katılmayı ümit ediyorum . Nurte cim diycem affınıza sığınarak çok iyi bir yerde olduğunuzua inanın ,etkinliklere katılamadığınız günlerde siteyi dolaşın...

13. ayşenalev

Yol Harikaları...

Ynt: Yol Harikaları... merhabalar ve iyi tatiller emre sağolasın ,izletmen bile güzel ,tabii paylaşan herkese teşekkür, daha siteyi gezmeyi tamamlayamadım ,yavaş ,sindire,sindire gezcem . sağlık ve güzelliklerle dolu geziler keşifler izledikçe zaten sevdiğim doğa aşkım dahada kabarıyor beni...
  14. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) sabah girdim, mesaj yazdım ama sayfa hatası dedi bi kaç kez denememe rağmen paylaşamadım,deneycem şimdi çıkmadan bir müddet için arkadaşımın yerine işe gidip gelcemde,herkese merhaba ,iyi tatiller
  15. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) syfa hata veriyor ,yazdıklarımı paylaşamıyorum . inşallah bu sefer paylaşabilirim . herkese günaydın ,işe gitcem uğradım . Zerrincim sıcaklığına teşekkürler,Mustafa hayırlı uğurlu olsun hoş gelmiş dünyaya,sağlık ve güzel gezileri keşifleri paylaşmanız...

16. ayşenalev

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan tüm arkadaşlara hoşgeldiniz dolu,dolu,,,bir yaşama katıldığınıza emin olun değerlendirirseniz ,katılamadığınız günler siteyi ziyaret etseniz bile ancak bitiremezsiniz emin olun bazen etkinliklere katılamadığınıza üzüldüğünüz anlarda sizi...
  17. ayşenalev

Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubuna, Gezi Organizasyonu Önerisi hadi bakalım inşallah pazar çalışmıyorum bir mani olmazsa gerçekten çıkmazsa ki mutlak katılmayı düşünüyorum . görüşmek umuduyla iyi gecelerve iyi tatiller.
  18. ayşenalev

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili gerçekten izlemek anlamaya yetiyor kimi düşündürüyor,kimi güldürüyor,kimide alabilene ders veriyor işte gerçek ifade gücü derim bence .harka paylaşım tebrikler

19. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hülya,Çiğdem,Gülay ,Hacer,Vedat,Emre,Fatih ,Ali Osman,Zerrin ve Ferdane cim görüşemiyoruz nasılsınız ,benmi rastlayamıyorum ,özledim inanın sağlık ve güzellikleri paylaşma ümidiyle
  20. ayşenalev

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) şimdi işten geldimde günaydınını gördüm fatoş cum iyi akşamlar ,tabiiki herkesede merhabalar Mustafa bey sağlıkla kavuştursun ZeyNep e dilerim kimsenin gözü o yollarda kalmaz ,ve yine dilerim birlikte gezen bilir ek,bi etkinliklerinde güzellikleri yaşar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri