Arama sonuçlarınız

1. S

Kahire, İskenderiye, Giza

Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza Mısır'da turla gezdim fakat gördüm ki kendi başına biraz çabayla gezmek mümkün. Taksi fiyatı uygun ama o bile pazarlıkla oluyor. Taksi dışında şehir içi minibüsleri var. Minibüslerle iletişim elle yapılan değişik hareketlerle kuruluyormuş, onlarla seyahat için...

2. S

Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza Büyüleyici El Hasan Camii [attachment=1]
  3. S

Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza Giza piramitlerinden Keops Mikerinos ve Kefren....[attachment=1]Büyüleyici el-Hasan Camisi'nden küçük bir görüntü.[attachment=1]

4. S

Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza Giza piramitlerinden mikerinos ve sfenksin görüntüsü... Resimleri küçültmek biraz sıkıntı olduğu için yükleyemiyorum :( Eve internet alınca yüklerim artık...[attachment=1]
  5. S

Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza Fotoğrafları ve yazıyı düzenledikten sonra ekleyeceğim inşallah. ;)

6. S

Mısır pek çok medeniyeti misafir etmiş bir ülke. Mısıra bir turizm organizasyonu ile gidiyoruz 26 kişilik bir grupla. Uçaktan başımı çıkardığım anda sıcak çöl havası ile şok yaşadık. Kahire'de çöl iklimi olduğundan hava sıcaklığında ani değişimler oluyormuş, bir önceki gün hava serinmiş ... İlk...

7. S

Kermanşah, Hamedan, Kum, Kaşhan...

Ynt: Kermanşah, Hamedan, Kum, Kaşhan... Evet belki de kısa sürelik bir durumdu şimdi ben de açabiliyorum. Teşekkürler.
  8. S

Kermanşah, Hamedan, Kum, Kaşhan...

Ynt: Kermanşah, Hamedan, Kum, Kaşhan... Merhaba İranda yapmış olduğunuz seyahatle ilgili yazının devamını merak etmekteyim fakat sayfanın sonunda vermiş olduğunuz link açılmadığı için okuyamadım. Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.. Tuba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR