Arama sonuçlarınız

1. O

Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket

Ynt: Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket Peki bu dizel benzinli fark ediyormu yoksa her ikisinde hp farkı varmı? Teşekkürler

2. O

Ynt: Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket teşekkürler.
  3. O

Ynt: Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket yorumlar için teşekkürler bilgin varsa overland ve limited arasındaki farkları vision paketin black pearl ün ne olduğunu açıklaya bilirmisiniz?

4. O

Ynt: Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket işin aslı bizde biz zaten 2.7 yi arazi için almayacağız. ilk yazdığım yerde söyledim ağır arazi şartları için samuraimiz var biz özellikle şehir içi aile aracı ve samurai ile araziye gidemediğimiz için (3 kişi) ailecek gidilecek gezilerde büyük...
  5. O

Ynt: Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket yorum için teşekkürler burda yazılanları tek tek not edip oylama yapmayı düşünüyorum :) aylık ortalama 300 liraya yakın polo yakıyor zaten yakıt 2. hatta 3. sırada bence 4.7 benzinli alınmalı ama deidğim gibi babam almaz gibime geliyor burdaki...

6. O

Ynt: Grand Cheeroke 2.7 Crd Overland Vision Paket Annem şuanda polo 1.4 kullanıyor ve şuanda sürdüğü araçtan daha konforsuz bir araca binmez. xj ler dediğiniz gibi eski kalıyor benzin bir yere kadar yetişebilir. 5.2 de güçlü bir araç temizini alına bilir aslında oda eski kaçıyor ama onun...

7. O

Arkadaşlar abiler herkese iyi günler diliyorum buradan sormak istediğim soru şu Biz ailecek Grand cherokee 2.7 crd almayı düşünüyoruz. Fakat Grand vitara 1.9 dizel (didis) almakta aklımızın bir tarafında var. Polo 1.4 tdı yi satıp bu araçların ikisinden birisini almaı düşünüyoruz. Off road...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,937
Kaydolan Son Üyemiz
İsmet Avcıoğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri