Arama sonuçlarınız

1. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı fethiye kaş arası.

2. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı 23 ü sabahı başlıyorum yürümeye. dönüşte yazarım bişeyler.
  3. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı herkese iyi günler 20 temmuz itibariyle yola çıkmayı düşünüyorum. Şimdilik tek başımayım gelmek isteyenler varsa beraber gidebiliriz. İletişim için: ercanf91@gmail.com

4. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı uzun bir süre :( ramazan bayramı sonrası yani 19 temmuz gibi filan. Ramazan dolayısıyla izin alamıyorum o yüzden bu kadar bekliyorum yoksa bugün çıkardım yola. kesinlik kısmı kesin. işyerinden bi arkadaşla gidecektik ben malzeme toplamaya başladım ama o benim...
  5. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı gitmek için biraz bekleyebilir misin peki? Özelden konuşmak istersen: ercanf91@gmail.com

6. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı ağustos ayı biraz sıkıntı benim için ama şimdiden tarih belirlersek ayarlarım. Temmuz veya Eylül aylarında da olabilir.

7. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Likya yolu için iş yerinden ayarladığım arkadaş caydı. Sorun olmayacaksa ben de size katılmak isterim.
  8. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı haldun bey verdiğiniz link için teşekkür ederim. o siteyi baya bi inceledim zaten.
  9. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı Emrullah bey aklımı çeliyorsunuz :) sizinle yürümeyi isterim doğrusu. tecrübe başka oluyor sonuçta :) isterseniz ercanf91@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz. konuyu gereksiz yere uzatmamak adına mailden iletişim kurmak istedim.

10. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı bahsettiğiniz tarih aralığı gayet mantıklı ama ben pansiyon istemiyorum. daha bi survivor tadında bişey olmasını istiyorum :D

11. F

Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı ben de mayıs ayı gibi yürümeyi düşünüyorum olmazsa haziran da olabilir tarihte müzakereye açığım. bu yol için tecrübesiz sayılırım bir iki günlük ufak kamplarım oldu sadece. malzeme konusunda eksiklerim var ama o tarihe kadar tamamlamayı düşünüyorum. birlikte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri