Arama sonuçlarınız

1. M

Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Şuan 2006 kasa Mercedes-Benz 60.000₺ diyelim. 2020 yılında aynı araç ne kadar düşer?

2. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Genelleme yaptım ben. Sadece arazi araçlarında değil binek,panelvan,arazi,suv hepsi dahil piyasasından bahsettim.
  3. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Bir soru sordum da sanırım gören olmamış araç piyasası hakkında. Araç piyasası telefon gibimidir yani üst modeller çıkınca alt modelletin fiyatları düşüyor. Araçlarda böyle mi? Üst model araç çıkınca alt model araçlar ucuzluyor mu? Veya piyasa...

4. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Haklısınız da arkadaşın dediği gibi birikmiş parayla arabayı alınca satacağınız zaman baya zarar ediyoruz. Birde bu araba piyasasını anlatabilirmisiniz? Mesela telefon piyasası: firma yeni telefon(üst segment)çıkartınca alt modellerin fiyatı...
  5. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Cevaplarınız doğrusunda şu sıralar arabayı almamaya karar verdim. Şuanlık albea,dacia tarzı binek araçla idare etmeye çalışayım. Ama off road bir tutkudur. Bırakırsın ama vazgeçemezsin. Çok sağolun abilerim kardeşlerim :)

6. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Şimdi almayın diyorsunuz gelirim senelerce aynı olursa ben ne zaman alacağım peki hazır elimde nakit para var değerlendireyim diyorum

7. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Estağfurullah saygı duyuyorum abi. Ama bir vitara yada jimny falan okadar masrafı olmaz diye düşünüyorum. Yani arabayı zaten haftada 2-3 kere kullanıcam kendime ait garajım var 4 gün yatacak 3 gün gezecek. 3 gün yakıt ücreti max. 150 lira tutar...
  8. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri İşim profesyoneli sizsiniz siz daha iyi bilirsiniz ibrahim bey ama anlatmak istediğimi anlamadınız büyük ihtimalle :) 15-20.000 lira ile bütçeme uygun araç alıp yükseltip MT lastik takıp elime para geçtikçe aksesuar takacağım. Yani belki hiç...
  9. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri İbrahim bey aracı sadece haftada 2-3 gün kullanacağım ve arada sırada dağa çıkarım(off road değil kendi çapımda çamura patika yollara) falan çıkarım. Ve evli değilim bekarım ekstra giderim yok

10. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Vitara Pajero haricinde hala önerilerinize açığım aracı almadım hala düşünüyorum kafama yatan araç varsa onlarada bakabilirim. Discovery 2.5TD nasıldır kullanan veya tecrübesi olan var mı?

11. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Forumu takipteyim Bursa'ya yolunuz düşerse beklerim bi çayımı içmenizi isterim :) Eğer yolunuz düşerse arabayı test amaçlı dağa çıkarabiliriz :)
  12. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Aslan28 bey ve yardımcı olan herkes öncelikle konuma vakit ayırıp araştırma yaptığınız için size çok teşekkür ederim Aslan28 bey'in önerdiği araç tam istediklerime uygun bir araç. Arayıp görüşeceğim bakalım fiyatı çekebilecekmiyiz.

13. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Aslında haklısınız hayallerimi biraz ertelemem gerekecek. Sizin önerdiğiniz Tahoe'nin de masraf vergi mtv yakıt farkı nerdeyse yok. Fiyatı da bütçemi aşıyor. Benim amacım sürekli dağ bayır off road yapmak değil. Bütçeme göre bir araç alacağım ve...
  14. M

Ynt: Yardımınıza İhtiyacım Var Acill Araç Öneri Aslan28 bey, 5.9 motor kalın gelir 1.000 lira maaşa. Umut beyin dediği gibi vergisi cartı curtu masraf çıkar. Peki daha düşük motorlu geniş 1.000 lira maaşımla beni sarsmayacak 25.000 lira bütçeyle hangi aracı alabilirim? Konfor ve yakıt önemli...
  15. M

Merhaba abilerim, kardeşlerim uzun zamandır forumu takip ediyorum. Ama aradığım cevabı bulabilmiş değilim. Çocukluktan beni hayalini kurduğum ve bende hastalık olan birkaçtane araç var. Ama size danışıp öyle hareket etmek istiyorum. 26 yaşındayım, özel bir sektörde çalışıyorum sabit 1.000 lira...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR