Arama sonuçlarınız

1. O

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Merhaba arkadaşlar, Aranıza yeni katıldım; Ad Soyad: Okan Akgün Meslek: Planlama & Lojistik Müdür Yrd. (Bilg. Mühendisi) Doğum Tarihi ve Yeri: Kocaeli 1982 Semt: İzmit Memleket: Kandıra İlgi Alanı: Avcılık, Kamping Araç: 2007 Mitsubishi L200 -Intense LUX 4 X 4

2. O

Hafta Sonu Offroad Gezi Ve Kamp

Merhaba benide ekler misiniz? Kocaeli çevresi ve istanbul gezilerine katılım sağlayabilirim. L200 4x4 sahibiyim.
  3. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Dostum cherokee kaç model? Donanımlu mı? Fotolarını mail atar mısın? okan-akgun@hotmail.com

4. O

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba okan ben, 23 yaşındayım, aslen bilg. Mühendisiyim fakat otomotiv sektöründe dış ticaretçi olarak çalışmaktayım. kocaeli izmit merkezde ikamet ediyorum. 1999-2000 model Cheroke Overland alarak off-road'a dahil olmak istiyorum.
  5. O

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba okan ben, 23 yaşındayım, aslen bilg. Mühendisiyim fakat otomotiv sektöründe dış ticaretçi olarak çalışmaktayım. kocaeli izmit merkezde ikamet ediyorum. 1999-2000 model Cheroke Overland alarak off-road'a dahil olmak istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,169
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.