Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaslar bugun 97model 5.2 cherokee araci test amacli kullandim , arac genel olarak temiz dosemelrde elektrik aksaminda vites gecislerinde boyasinda sikintisi yok , motor sifir yapilmis komple elktrik kablolari hortumlar yenilenmis ...
Arac arazi vitesi 4 all time konumunda normal...
Ynt: 96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu
Verdiğiniz bilgiler için tesekkürler , bende en kısa sürede istanbulda iyi bir yer bulup bu sorunlar halletmeye çalışacağım
Ynt: 96 Cherokee Yokuş Çıkma Sorunu
cevabınız için tesekkürler bu sorunlar ile ilgili tanıdıgınız bildiğiniz guvendiğiniz bir servis var mı ? bir de kaç TL civarında bir masraf oluyor ?
Merhaba arkadaşlar
öncelıkle yenı kayıt oldum konuyu buraya acmak yanlış mı olur bilmiyorum öyleyse kusura bakmayn , 96 model 5.2 cherokee limitedin bir sorunu hakkında yardımlarınızı , yorumlarınızı bekliyorum
1 ,araç yokuş çıkarken 2 . vitesten sonra gaza yüklenmeye başlayınca hem...