Arama sonuçlarınız

1. ALPERKUCUKENGİN

1. Beykoz Off-Road Oyunları (23 - 24 Ekim 2010)

Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları (23 - 24 Ekim 2010) arkadaşlar yarış başvurusunda yarış aracı ve yarışmacı icin şartlar nedir bilgi verirseniz sevinirim

2. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 yaw sedat bey kısmetin böylesi benim sectiğim arac sizin aracınız . benimde gözüm var aracınızda :)
  3. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80

4. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 Sedat bey boş verin onları onlarda bizim kardeşimiz . fj 40 gerek dış karoser gerek arazi performansı acısından 10 üzeri on numara bir arac dingil aralığının kısa olması arazide size cok fayda sağlıyor bunları zaten kullanan arkadaşlar biliyorlar . ben fj 40 ilk 94...
  5. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 belki 20 kere denedim cevap vermek icin bir türlü olmadı bundada bir hayır vardır beni atıp tutmakla suclayanlar benim lastiklerimdeki camur olamazlar bir süredir sağlık nedenlerimlden ötürü sitede yoktum her neyse bu benim sorunum ama arabasını bebeği olarak kabul eden...

6. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 teşşekur ederim bir kac gündür rahatsızdım resimlerini cekemedim yarın inşallah resimleri yuklerim . saygılar

7. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 inşallah kısmet olur
  8. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

Ynt: Bebek VX 80 resimleri artık yarın cekicem temennileriniz ve yardımlarınız icin cok teşşekkür ederim arkadaşlar cok sağolun
  9. ALPERKUCUKENGİN

Bebek VX 80

arkadaşlar selam. bügün 1998 model vx 80 lc mi aldım cok mutluyum aynı yeni dogmuş bir bebek gibi geliyor şimdi bana 15 dakkada bir gidip camdan seyrediyorum onu . şimdi amacım aracımın uzerinde yerleşik modifikasyonlar yapmak yukseltme kiti. lastik on tampon arka tampon sepet vinc bana bu...

10. ALPERKUCUKENGİN

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO bu arada arac 100 bin km de lastıkler 255x55x18 ebatlarında

11. ALPERKUCUKENGİN

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO Verdiğiniz bilgier icin sağolun .yanlız ben hantal derken ilk defa land kullandım oda dediğim gibi kısa mesafedeydi yapabıleceğım bir kıyas yok beklenti derken yeni gelin gibi kalkışda patinaj cekecek diye bir şey beklemıyorum tabiki td5 gücünü dayanıklığı tartışılmaz bunda...
  12. ALPERKUCUKENGİN

2.5 TD DİSCO

Ynt: 2.5 TD DİSCO öncelikle merhaba bende td5 almak istıyorum bu gun ilk defa kullandım arac kalkışda biraz hantal gibi uzun yola cıkmadım en fazla 2 vitesde kadar cıkabıldım kısa mesafeydi yani bir karar vermek zor bır kac kişiye danışdım chip olayını söylediler kımısı zarar verir diyor...

13. ALPERKUCUKENGİN

Yucon (GMC) mu? Tahoe (Chevrolet) mu?

Ynt: Yucon (GMC) mu? Tahoe (Chevrolet) mu? MERHABALAR tahoe şehirici rahatlıgı süper bir 4x4 hafif offroad gezilerdede fana degil ama camur ve kum bataklarında zorlanırsınız yukon her yerde ideal performan sergiler ama yınede bana sorarsanız yaşadıgınız yer ıtıbarıyle bı toyota land...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri