Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar oncelıkle herkeze selamlar aranıza daha yenı katıldım sayılır son zamanlarda bi cj8 merakı aldı basını gidiyo ama bu konuyla ilgili ne kadar bilgisiz oldugumu ogrendım butceme ve yenı baslayan bırıne uygun oldugunu dusundugum aracların ılan numaralarını alıp yazdım bana bu konuda...
arkadaslar oncelıkle herkeze selamlar aranıza daha yenı katıldım sayılır son zamanlarda bi cj8 merakı aldı basını gidiyo ama bu konuyla ilgili ne kadar bilgisiz oldugumu ogrendım butceme ve yenı baslayan bırıne uygun oldugunu dusundugum aracların ılan numaralarını alıp yazdım bana bu konuda...
Ynt: Karadulun Yeni İsmi Artık Ateş Böceği
verdiginiz bilgiler için cok tesekkur ederim eger sizi fazla yormazsam bir kac arac icinde görüslerinizi almak isterim kabul ederseniz o araclarında ilan numaralarını atarım gösterdiginiz ilgi icin tesekkurler
öncelikle tecrübenizi bilginizi paylaştıgınız için cok tesekkür ederim inanın cok faydalı oldu aracın oldugu site malum son günlerde reklamlarda belirtilen herseyin bulunabildiği site ;D ilan numarası 182512063 ilanın detayını okuyunca 1960 willys...
elinize saglık cok guzel olmus bi cj8 de ben alıp toplamak ıstıyorum sıteninde bırınde buldum 7.500 tl ıstıyorlar alsam sızınkıne benzer bı yenıleme ıslemı bana kaca mal olur acaba yardımcı olursanız sevınırım sımdıden cok tessekurler