Arama sonuçlarınız

1. M

Kuba Yol Arkadasi

Ynt: Kuba Yol Arkadasi Siteyi kullanmak konusunda yeniyim,özel msj gonderemiyorum İletişim bilgilerinizi bana msjla gönderirseniz sevinirim.Teşekkurler.

2. M

Kuba Yol Arkadasi

Ynt: Kuba Yol Arkadasi Merhaba, Ozel msjnıza cvp veremiyorum, teknik bir sıkıntı söz konusu galiba. Gönderdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Rehberin bilgilerini verirseniz çok ii olur gerçekten. Güvenlik konusunda sıkıntı yok gibi görünüyor anlattığınız uzere. Kalacak yer rezervasyonunu...
  3. M

Kuba Yol Arkadasi

Ynt: Kuba Yol Arkadasi Ocak veya şubat aylarında gitmeyi düşünüyorum,ancak uygun bilet için şimdiden bilet alınması şart. O yüzden kısa surede karar vermek gerek.

4. M

Kuba Yol Arkadasi

Ynt: Kuba Yol Arkadasi Tek başıma bayan olarak güvenli olmayacağı yonunde bir önyargım var. Biraz daha bilgi verir msnz?
  5. M

Kuba Yol Arkadasi

Ynt: Kuba Yol Arkadasi komünist deilim, kubanın yeterince merak uyandırdığını düşündüğüm için gitmek istiyorum.

6. M

Kuba Yol Arkadasi

Kubaya gitmek uzere 35 yasini gecmemis, bay veya bayan yol arkadasi ariyorum. Ilgilenenlerin benimle irtibata gecerse cok memnun olurum.

7. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar, Aslinda yol arkadasi bulabilmek umuduyla siteye uye oldum Umarim ise yarar. Seyahat etmeye bayiliyorum, isim nedeniyle yeterince seyahat etsem de insan farkli yerlere de gitmek istiyor. Ilan panosundaki ilanim icin birini bulabilirsem cok memnun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri