Arama sonuçlarınız

1. B

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Evet isterim, ben AKUT'un profesyonellerden seçtiğini düşünüyordum. Yeni başlayanları kabul ettiğini bilmiyordum. Sitesine baktım 16 Ekim de tanışma toplantısı var ancak ben perşembe ve cumaları şehir dışında oluyorum, o yüzden katılamayacağım. AKUT'un...

2. B

Gezenbilir Malatya Grubu

Ynt: Gezenbilir Malatya Grubu Merhabalar, bu grup cok zayif kalmis, memleketim adina uzuldum :(
  3. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Merhaba, yanitiniz icin tesekkur ederim, asya arama kurtarmanin siyasi bir altyapisi var bildigim kadariyla, siyasi yapilardan uzak durmaya calisiyorum:) Diger secenekleri arastirayim. Pendik'teyim, bu civarda olmasi da benim icin onemli olacak.

4. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Evet cok sevinirim tesekkur ederim.
  5. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Oncelikle ilkyardim egitimi almak istiyorum, o da mi yok? Tesekkur ederim yanitiniz icin.

6. B

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Sayin moderatörler, guncel bir egitim var mi?

7. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar..Ben de Banu. Hem gezmeyi hem okumayi sevenlerdenim..Yuruyus ve tenisi severim..Yogun calisiyorum o yuzden etkinlikler ne kadar aktif katilim saglayabilirim bilmiyorum ama birseyler yapacagim :)
  8. B

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar..Ben de Banu. Hem gezmeyi hem okumayi sevenlerdenim..Yuruyus ve tenisi severim..Yogun calisiyorum o yuzden etkinlikler ne kadar aktif katilim saglayabilirim bilmiyorum ama birseyler yapacagim :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.