Arama sonuçlarınız

1. O

Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor

Ynt: Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor usta kullanılan malzemenin kalitesizliğinden olabilir dedi en son. aldığım parçaların üstünde rusça yazılar var ama bilemiyorum ki kaliteli mi kalitesiz mi orjinal mi ? sizce malzemenin kalitesizliğinden olabilir mi ?

2. O

Ynt: Eksantirik Zinciri Sürekli Kopuyor kusura bakmayın tanışma bölümünü atlamışım az önce tanıttım kendimi zincir konusna gelince zinciri tutan paletlerinde değişimini yapıyoruz ancak yine kopuyo usta da bulamıyo sorunu
  3. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben karabükten muhammet 92 model lada nivamla aranıza katıldım sayfanız çok başarılı :)

4. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben karabükten muhammet 92 model lada nivamla aranıza katıldım sayfanız çok başarılı :)
  5. O

merhaba değerli abilerim değerli arkadaşlar karabükten yazıyorum 92 model nivam var 10 senedir biniyorum arazide de severek kullanıyorum yalnız son 1 senedir bi arazı meydana geldi bi türlü çözemedik bazen 1 bazen 2 ayda bir eksantirik zincirini koparıyor kopmadan 2 hafta önce sesler başlıyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

SON KONULAR

Geri